Fantacine.com

Faktorer, der påvirker reproduktiv sundhed i Hanner

Faktorer, der påvirker reproduktiv sundhed i Hanner


Den manglende evne til at få et barn, når du er klar til at bygge din familie er en livskrise. Par gennemgå omfattende medicinsk test under deres søgen efter at afdække årsagerne. Folk er overrasket over, barnløshed er så almindelig hos mænd som kvinder. Det styrende organ i reproduktiv behandling er American Society for Reproductive Medicine (ASRM). Ifølge ASRM, "For den i otte par, der oplever problemer med at få gravide mandlige faktor spørgsmål er involveret i omkring halvdelen af ​​tilfældene." Der er mange grunde til mandlig infertilitet.

Sperm

Den største årsag til mislykkedes mandlig reproduktion er mangler med sperm. Reduceret antal sædceller og problemer med sperm mobilitet og form er faktorer. Mayo Clinic rapporterer, at "sæd skal være korrekt formet og i stand til at bevæge sig hurtigt og præcist mod ægget til befrugtning at forekomme." Mængden af ​​sæd en mand er i stand til at producere også direkte påvirker mandlig fertilitet.

Fysiske Komplikationer

Der er andre medicinske problemer, der bidrager til mandlig infertilitet. Varicoceles er en fælles diagnose forårsager mandlig infertilitet. FertilityAuthority.com beskriver denne tilstand som "forstørrede åreknuder i pungen, der forhindrer tilstrækkelig flow blod eller omvendt blodgennemstrømningen." Kirurgi kan være nødvendig for at rette dette problem. Mænd, der er ude af stand til at opretholde en erektion eller har for tidlig sædafgang, eller retrograd ejakulation (sæd frigives gennem blæren i stedet for penis) kan også opleve infertilitet spørgsmål.

Levevis

Sunde valg af livsstil resulterer i en sund mand, hvis metabolisme og sperm produktion og kvalitet er oftere i det normale område. Adfærd som rygning, overdreven rekreative narkotika, alkohol eller steroid brug kan nedsætte sædproduktionen. Overdreven motion kan forårsage et forhøjet indhold af adrenal steroidhormoner producerer under det normale testosteron niveauer. Langvarig udsættelse for varme, fra boblebade, for eksempel, en negativ indflydelse testikel funktion. Fedme kan påvirke sædkvaliteten. Dårlig ernæring kan forårsage diabetes påvirker blodcirkulationen.

Seksuelt overførte sygdomme

Seksuelt overførte sygdomme (STD) er en ofte diagnosticeret årsag til mandlig infertilitet. Fælles kønssygdomme som genital herpes og syfilis resultere i sår på penis og testikler, som inhiberer reproduktive potentiale. En anden velkendt STD, gonoré, inficerer testikler. Denne tilstand kaldes epididymitis. Når diagnosticeret, kan nogle kønssygdomme behandles med medicin og infertilitet kan vendes.

Overvejelser

Miljøet spiller også en rolle i mandlig infertilitet. Langvarig kontakt med pesticider, stråling, maling og ledninger, kan direkte påvirke testikelkræft funktion. Mænd, der beslutter at positivt ændre deres livsstil og få den passende medicinsk behandling kan forbedre deres chancer for at overvinde infertilitet.


        

Udgiv min kommentar