Fantacine.com

Patofysiologi af Metabolic Bone Disease

Menneskets skelet består af et netværk af knogler, der kunne tjene som ramme for kroppen. Som det organ aldre, kan denne ramme bliver mindre i stand til at fremstille de nødvendige for fortsat vækst og styrke materialer. WHO præsenterer osteoporose som den mest almindelige form for metabolisk knoglesygdom. Patofysiologi knogle forringelse kan variere afhængigt af typen af ​​mangel involveret.

Metabolic Bone Disease

Patofysiologi metaboliske knoglesygdom er knyttet til mangler ved kosten, der har fundet en vejafgift på kroppen over tid. I nogle tilfælde kan genetiske defekter også forårsage knoglesygdom at udvikle sig. Kroppens knoglestruktur er afhængig af tilgængeligheden af ​​visse næringsstoffer, der er nødvendige for at opretholde sundhed og funktion. Calcium, phosphor og vitamin D er de vigtige mineraler nødvendige for sundt stofskifte. Metabolisk knoglesygdom omfatter en række knoglerelaterede lidelser, hvoraf nogle er osteoporose, rakitis og osteogenesis imperfecta, med osteoporose er den mest udbredte form.

Primære påvirkninger

Personer, der lider af metabolisk knoglesygdom i form af osteoporose undergår en reduktion i knoglemasse og densitet. Bone strukturer blive porøs og let i vægt. Som det organ aldre, er risikoen for at udvikle osteoporose stiger. Præmenopausale kvinder er særligt modtagelige for reduktioner i knoglemasse på grund af de hormonelle ændringer, der finder sted i denne periode. Patofysiologien af ​​osteoporose er relateret til mængden af ​​knoglemasse er indhentet under en persons udviklingsmæssige år. Som en persons maksimal knoglemasse er nået i en alder af 30, disse masse, densitet og styrke faktorer satte scenen for, hvor godt kroppen vil justere under modningen.

Sekundære påvirkninger

De sekundære faktorer involveret i patofysiologien af ​​metabolisk knoglesygdom henvise til andre underliggende sygdomme, som bidrager til dens udvikling. Kroniske tilstande, såsom Cushings syndrom, hyperthyreoidisme og anoreksi nervosa kan nedbryder mængden af ​​mineraler er nødvendige for sunde knoglemetabolisme og funktion. Det løbende behov for visse receptpligtig medicin, såsom skjoldbruskkirtlen hormoner eller steroider, kan også bidrage til nedfiskede mineralske forsyninger. Andre betingelser, såsom alkoholisme, D-vitaminmangel og malabsorptionssyndromer kan også prædisponere kroppen til knoglemetabolismemarkører mangler.

kostfaktorer

Utilstrækkelige mængder af D-vitamin i kosten er en primær bidragyder til patofysiologien af ​​metabolisk knoglesygdom. Tilstedeværelsen af ​​D-vitamin er afgørende for sunde knogle metabolisme processer, som knogle-calcium reabsorption processer ikke kan finde sted med det. Calcium og protein mangler kan også bidrage til nedbrydning, da disse også er brug for materialer. Fraværet af andre essentielle næringsstoffer såsom vitamin C og K, fosfor, zink og mangan kan bidrage til langsommere stofskifte fungerer så godt.

livsstilsfaktorer

Patofysiologi metaboliske knoglesygdom kan udvikle sig, når aktivitetsrelaterede vaner mangler inden for en persons livsstil, eller når bestemte vaner bidrager til nedsat knogle funktion. Personer, der fører en stillesiddende livsstil kan fratage knoglestrukturer af nødvendige mobilitet funktioner, som fysisk aktivitet kan opretholde samt fremme knoglemasse. Alkoholisme er en anden risikofaktor, der bidrager til nedsat knoglemasse, med så mange til 28 til 52 procent af vanemæssige drikkende udvikler osteoporotiske knoglelidelser. Sædvanlige nikotin indtag arbejder også på at forringe knogle stofskifte processer, der understøtter vedligeholdelse og vækst.


        

Udgiv min kommentar