Fantacine.com

Hærder til Opiate Tilbagetrækning

Opiater er en af ​​de mest vanskelige medicin til at holde op. Mens opiater og syntetiske opiater, kendt som opioider, er nogle af de mest effektive lægemidler til behandling af moderat til alvorlig smerte, er de også stærkt vanedannende, og mange patienter befinder sig afhængige af deres virkninger. Opiater har også en high street værdi, hvilket gør dem mere populære for stofmisbrug. For dem, der beslutter at adskille deres liv fra den daglige vane, abstinenssymptomer er nært forestående.

loperamid

Loperamid er den generiske betegnelse for populære anti-diarré medicin, Immodium AD. Opiater forårsage alvorlig forstoppelse især for langsigtede misbrugere. Efter at holde op opiater, diarré er en ubehagelig symptom, der opstår for omkring en uge. Det er især frustrerende natten, da det afbryder søvnmønstre. Loperamid skal tages med måde, fordi det kan forårsage alvorlig forstoppelse.

Søvnløshed Relief

Gendannelse opiatafhængige er i stand til at få meget lidt søvn. Det foreslås, at opiatafhængige forsøge at tage flere dage fri fra arbejde til at hvile så meget som muligt, da de vil være ude af stand til at få en anstændig nattesøvn. To typer af medicin er gavnlige for søvn tab - benzodiazepiner og diphenhydramin. Brug af benzodiazepiner bør ske med stor forsigtighed. De er også vanedannende, men nogle psykiatere vil ordinere dem for stofmisbrug hævninger, søvnmangel og angst. Diphenhydramin er et stof fundet i antihistaminer. Det betragtes som en bedre alternativ end benzodiazepiner på grund af sin manglende afhængighed.

Ømhed og smerter

Muskelsmerter og krop smerter er en del af opiat hævninger. Selv opiat narkoman kan ønsker at nå til piller, nyttiggørelse er om ophør fra opiater. Ibuprofen er det eneste, anbefales til smerter, der er ikke et narkotisk. Nå for en anden narkotisk vil kun forlænge opsving.

Energi og depression

Efter de første fysiske bivirkninger af opiat tilbagetrækning, manglende energi og depression blive hængende. Antallet en måde at bekæmpe begge disse betingelser er motion. Et løb, vægtløftning, svømning og cykling er alle måder at øge energi og befri få de naturlige endorfiner, der løber gennem kroppen. Motion øger stemninger og gør en person føler sig 100 procent mere sikker efter at komme sig opiater.

Derudover aminosyren tyrosin og vitamin B6 hjælper med depression. Tyrosin er en forløber for dopamin, noradrenalin og adrenalin, som er energi boostere for kroppen. Vitamin B6 er en co-faktor i skabelsen af ​​serotonin, som er den "lykkelige" neurotransmitter. Øget serotonin-niveauet er den metode til handling for antidepressiva.


        

Udgiv min kommentar