Fantacine.com

Brokke Water Ingredienser

Kolik er ikke noget, nogen forældre ønsker at beskæftige sig med, men ifølge Mayo Clinic, er så mange som 25 procent af alle babyer påvirket af det. Babyer vil først vise symptomer på kolik, kontinuerlig gråd på nogenlunde samme tidspunkt hver dag, inden for et par uger efter fødslen og i de fleste tilfælde med tre måneders alderen, vil kolik forsvinder. Men i nogle tilfælde, babyer er stadig colicky efter at. Men der er en kur kaldet gripe vand. Dette er en gammel urtemedicin bruges i Europa og stigende popularitet i USA.

Urter

De vigtigste ingredienser i brokke vand er flere forskellige urter. I hundredvis af år, pebermynte afslapper mavemusklerne og skyller ud i maven hurtigere end normalt. Kamille er en slægtning til daisy anlæg og har små hvide blomster. Det indeholder komponenter, der reducerer inflammation og lette maveproblemer. Desværre er det relateret til ragweed, som kan forårsage allergiske reaktioner hos alle, der er modtagelige for ambrosia. Ingefær er en anden urt, der anvendes i gripe vand. Ingefær behandler kvalme og fordøjelsesbesvær.

fennikel

Gripe vand omfatter fennikel til behandling kolik grund af sin evne til at stoppe spasmer i musklerne i maven og lethed kramper. Det er også en smertestillende og feber reducer. De gamle kulturer i Kina og Indien brugte fennikel olie til at behandle en række lidelser. Knust og kogt fennikel frø frigive olien, der indeholder de aktive bestanddele. Kassér resterne af fennikelfrø. Hvis du laver brokke vand, kan du erstatte dild for fennikel.

Bagepulver

Mange opskrifter på brokke vand omfatter natriumhydrogencarbonat eller bagepulver. Bagepulver er et naturligt materiale, der medvirker til at afbalancere pH i kroppen. Bagepulver kommer fra soda eller natriumcarbonat, som kommer fra trona, malm. I en destillationsproces, soda opløses, og der tilsættes carbondioxid. Hvad der kommer ud af denne reaktion er natriumbicarbonat. Bagepulver er et alkalisk stof, der neutraliserer syre i maven, hvilket gør det en vigtig ingrediens i brokke vand.


        

Udgiv min kommentar