Fantacine.com

Hvordan man kan vide Når at se en læge for Uforklarlig muskelømhed

Hvordan man kan vide Når at se en læge for Uforklarlig muskelømhed


Alles muskler får ømme fra overforbrug og træthed på lejlighed. Når muskelømhed er uforklarlige, men du har brug for at vide, hvornår at se en læge. Når muskelømhed optræder i kombination med andre symptomer på sygdom, er det tid til at opgive hjem behandling og gå se din læge.

Instruktioner

Kend tegn på alvorlig sygdom eller tilskadekomst

1 Hold øje med uforklarlig muskelømhed i forbindelse med trykken i brystet, forvirring og hjertebanken. Disse er indikatorer for en mulig hjerteanfald, så du skal se din læge med det samme.

2 Læs hele risikofaktorer på din receptpligtige og ikke-receptpligtig medicin for at se, om muskel ømhed er en mulig bivirkning. Pludselig uforklarlig muskelømhed kan opstå, når to medikamenter ikke fungerer godt sammen, og bør rapporteres til lægen.

3 Hold styr på din uforklarlige muskelømhed. Uforklarlig muskelømhed, der varer længere end 3 dage er et tegn på at du bør besøge en læge.

4 Se din læge straks, hvis din muskel ømhed pludselig bliver skarpt smertefuldt. Pludselig muskelsmerter, især i benene, kan være et tegn på en blodprop.

5 Se efter andre symptomer på et slagtilfælde. Muskelømhed (især på kun den ene side af kroppen) ledsaget af sløret syn og talebesvær indikerer en mulig slagtilfælde (beskadigede hjerneceller).

6 Kog alle dine kød godt. Muskel ømhed i kombination med feber og diarré kan være et tegn på trikinose (forårsaget af trikiner larver). Symptomerne opstår omkring 10 dage efter at have spist inficeret kød og skal vurderes af en læge.

7 Undersøg de ømme område for rødme. Rødme omkring en øm muskel er et tegn på, at en infektion har taget fat, så du skal lade din læge vide.

8 Undersøg din hud for bid, og har en ven eller et familiemedlem kontrol områder, du ikke kan se. Muskel ømhed kan være forårsaget af flåtbid, og din læge skal kontrollere dig for Lyme sygdom.

Lær Når man behandler Ømhed at Home

9 Se efter andre symptomer på influenza.

10 indse ømme muskler kombineret med en mild feber og løbende næse indikerer typisk en influenza infektion, der vil gå væk uden en læges behandling.

11 Tag et varmt bad for at genopleve muskelømhed der er mild og generaliseret.

TIPS

  • Hvis du har HIV, altid indberette uforklarlige muskelømhed til din læge. Dette kan være et tegn på nekrose (knogle død), der skal behandles.
  • Ring til din læge, hvis du allerede er blevet diagnosticeret med dårligt blodomløb, og du har muskelømhed.
  • Kokain brug kan medføre muskelømhed.

        

Udgiv min kommentar