Fantacine.com

Vejledning til vanadylsulfat

Vanadylsulfat er en form af det kemiske vanadium. Vanadium er et fælles element, der forekommer i en række fødevarer, herunder æg og nogle korn. Vanadylsulfat har været brugt som et kosttilskud for at øge insulinfølsomheden hos diabetespatienter og af folk, der ønsker at øge muskelmassen. Dens virkninger for begge disse formål fortsat blive undersøgt.

Vejledning til vanadylsulfat

Vanadylsulfat ofte taget af vægtløftere og bodybuildere som kosttilskud. Tillægget er normalt indtages som et kommercielt fremstillet produkt og etiketten retninger bør altid følges. Ifølge webstedet Fitnessatlantic.com, den anbefalede sikker dosis er et sted mellem 30 og 50 mg per dag. Denne dosis vil blive divideret med antallet af måltider indtages og taget med hvert måltid.

Vanadylsulfat også anvendes som et ernæringstilskud af diabetikere. Mens test er i gang, er der tegn på stoffet fungerer som et insulin-sensitiverende og forbedrer kroppens brug af insulin. Test udført i Indien og rapporteret af bio-medicine.org angivet vanadium sænkede blodsukkerniveauet i diabetiske rotter. Den samme undersøgelse viste vanadium også sænket kolesterol i rotter.

Diabetikere overvejer vanadylsulfat bør konsultere deres læge, før du begynder behandlingen. De vil også være nødvendigt at overvåge deres blodsukker nøje for at sikre, at de ikke bliver for lav. Brugere bør følge doseringsvejledningen på de kommercielle produkter. Mængden af ​​aktiv bestanddel i hver pille eller kapsel varierer fra fabrikant til, hvilket vil påvirke den faktiske dosering.

Der er overdosis farer forbundet med vanadylsulfat. En undersøgelse rapporteret af Vanderbilt University fandt 40 procent af diabetespatienter, der tog 22,5 milligram vanadylsulfat i fem måneder udviklede fordøjelsesproblemer tarmkanalen. Den Occupational Health and Safety Administration anser alle vanadiumforbindelser giftige og har sat grænser for eksponering på arbejdspladsen.

Indikationer af overeksponering for vanadylsulfat omfatter kvalme, opkastning og en grøn tunge.


        

Udgiv min kommentar