Fantacine.com

Hvad er kronisk idiopatisk forstoppelse?

Når en person har problemer med deres afføring og / eller symptomer på forstoppelse i mere end seks måneder, kan han blive diagnosticeret med kronisk forstoppelse. Hvis en læge ikke kan diagnosticere en medicinsk årsag til denne tilstand og patienten ikke reagerer på standardbehandling, generelt vil han blive klassificeret som havende kronisk idiopatisk forstoppelse.

Betydning

Kronisk idiopatisk forstoppelse forårsager ubehag i maven og oppustethed, og kan føre til andre sundhedsproblemer, der er vanskelige at lokalisere, da der ikke er nogen kendt årsag.

typer

To typer af kronisk idiopatisk forstoppelse er colon inerti og forsinket transit, både som følge af et fald i muskel aktivitet, enten i hele colon eller blot den nedre del.

Overvejelser

For at undgå helbredsproblemer som kronisk forstoppelse, den anbefalede indtagelse af fiber til en person er 20 til 35 gram om dagen; men den gennemsnitlige person kun bruger fem til 20.

Misforståelser

Kronisk idiopatisk forstoppelse er almindeligt menes at være en sundhedsmæssig anomali, men det bør virkelig blive omtalt som et symptom, hvilket indikerer en sygdom i kroppen kan være huser.

Forebyggelse / Solution

En enkel måde at forhindre kronisk forstoppelse er at holde en kost høj i fiber, med grøntsager, frugt og fuldkorn. Medicin som Zelnorm og Cisaprid vil hjælpe en patient, der allerede diagnosticeret med idiopatisk forstoppelse ved at regulere afføring.


        

Udgiv min kommentar