Fantacine.com

Hvad er "Altid at blive træt" et symptom på?

Altid bliver træt kan være et symptom på hundredvis af forskellige sygdomme. Nogle mennesker kan være træt på grund af stress, lange arbejdstider eller utilstrækkelige mængder af søvn. Men altid bliver træt kan også være vejledende eller alvorlige medicinske tilstande. Nogle almindelige årsager til træthed omfatter søvnforstyrrelser, hypothyroidisme, anæmi, kronisk træthedssyndrom, diabetes og depression.

søvnproblemer

Du kan blive meget træt, hvis du har en søvnforstyrrelse. Søvnløshed er den manglende evne til enten at få til at sove eller blive i søvn. Søvnløshed kan behandles med medicin og forbedrede søvn rutiner. En anden søvnforstyrrelse, der ofte fører til søvnighed i dagtimerne er søvnapnø. Søvnapnø er en tilstand, der opstår, når vejrtrækningen stopper midlertidigt under sovende timer. Hvis du er særligt træt og også snorker højlydt om natten, kan du ønsker at tale med din læge om søvnapnø. Andre søvnforstyrrelser, der fører til træt er Restless Legs Syndrome og narkolepsi. Restless ben syndrom er karakteriseret ved ufrivillige benbevægelser løbet af natten og narkolepsi er en tilstand, der forårsager ekstrem dagtimerne døsighed og uforudsigelig døse hen i de vågne timer.

Hypothyroidisme

Hypothyroidisme er en tilstand, der opstår, når hypothyroid ikke kan fremvise tilstrækkelige mængder af hormoner er nødvendige til regulering metaboliske processer i kroppen. Symptomer på hypothyroidisme omfatter træthed, forstoppelse, bleg hud, tør hud, hæshed, højt kolesterolniveau, muskel og ledsmerter, skøre negle, skørt hår og depression. Hypothyroidisme er let kontrolleres med medicin.

Anæmi

Anæmi er en tilstand, der opstår når kroppen ikke har nok jern til at fremstille tilstrækkelige mængder af hæmoglobin. Hæmoglobin giver dine røde blodlegemer til at transportere ilt rundt i kroppen. De primære symptomer på anæmi er træthed, svaghed og bleg hud farve. Andre mulige symptomer på anæmi er hovedpine, svimmelhed, åndenød, irritabilitet, tunge ømhed, hjerte arytmier og kolde fødder og hænder.

Kronisk træthedssyndrom

Kronisk træthedssyndrom er en mystisk sygdom, der måske eller måske ikke har en identificerbar underliggende årsag. Foruden alvorlig træthed, kan kronisk træthedssyndrom forårsage hukommelsestab, koncentrationsbesvær, ondt i halsen, forstørrede lymfeknuder, ledsmerter og hovedpine. Hvis du har kronisk træthedssyndrom, kan du også opleve brystsmerter, mavesmerter, oppustethed, allergi, hoste, svimmelhed, mundtørhed, earaches, kæbe smerter, kvalme, nattesved, irritabilitet, åndenød og sløret syn. Kronisk træthedssyndrom ofte forekommer sammen med fibromyalgi, som er en anden lidelse karakteriseret ved træthed.

Sukkersyge

Diabetes er en alvorlig medicinsk tilstand, som enten foregår når kroppen ikke er i stand til at producere tilstrækkelige mængder insulin, eller når kroppen bliver resistent over for insulin. Insulin er nødvendig for at kontrollere, at indholdet af glucose til stede i blodet. Symptomer på diabetes omfatter træthed, hungriness, thirstiness, øget hyppighed af vandladning, sløret syn, vægttab og regelmæssigt forekommende infektioner. Diabetes skal overvåges og styres ihærdigt på at forhindre alvorlige komplikationer.

Depression

Træthed eller træthed kan undertiden være resultatet af en psykologisk problem såsom depression. Hvis du har depression, kan du have problemer med at sove og træthed. Andre symptomer på depression omfatter langvarig sorg, håbløshed, manglende interesse i dagligdagen, koncentrationsbesvær, rastløshed, irritabilitet, rygsmerter, og hovedpine. Depression kan behandles med medicin og terapi.


        

Udgiv min kommentar