Fantacine.com

Sådan får handicap med fibromyalgi

Sådan får handicap med fibromyalgi


At leve med fibromyalgi er udfordrende nok i sig selv, men når din fibromyalgi har gjort det, så kan du ikke længere selvbærende bliver det endnu mere udfordrende. Der er tre typer af invalidepension du kan kvalificere sig til gennem staten og føderale regering: midlertidig arbejdsløshed handicap gennem din tilstand, Social Security Handicap eller Social Security Supplerende Security Income gennem den føderale regering. Processen kan være lang og udfordrende at få invalidepension fra regeringen for fibromyalgi, men det er muligt.

Instruktioner

1 Start ved at bruge online Social Securitys Benefit Berettigelse Screening Tool (BEST) for at se, om du er berettiget til handicap. Hvis du har en ægtefælle, eller hvis du arbejder dig selv, kan det være svært at få førtidspension. Hvis du har været uden arbejde og kan dokumentere gennem dine medicinske journaler og breve fra din læger og specialister, at din fibromyalgi gør dig uegnet til at arbejde, så ville du have en chance på at få handicap. Det er bedst hvis du har været at se din læge i mindst et år eller længere, fordi din læge ville være i stand til bedre at bestemme, at du er i for meget smerte eller for træt til at arbejde ved at være fortrolig med din sygehistorie, samt at have en forhold med dig.

Du kan være i stand til at få handicap, hvis dine læger siger, du kan kun arbejde meget lidt. Mængden af ​​arbejde er tilladt varierer baseret på dit handicap og den indkomst, du optjener, mens du arbejder. Det er usandsynligt, at du vil blive godkendt til Social Security invaliditetsydelser, mens du arbejder mere end tyve timer om ugen.

2 Der er to slags sociale ydelser, Social Security Handicap (SSDI) og socialminister Supplerende Security Income (SSI). SSDI fordele er baseret på forudgående arbejde og SSI er baseret på finansielle behov. Begge programmer til gavn for mennesker med handicap. SSDI baserer fordelen du modtager på forudgående indkomst, du har tjent i hele dit liv. SSI baserer fordelen, du ville få, hvis du opfylder betingelserne om økonomisk behov og din boform.

3 Lav en aftale med din lokale Social Security kontor. Udfyld dine formularer på forhånd ved at gå til den fælles Social Security Forms webside angivet i afsnittet ressource. Følg retningslinjerne opført der for at forberede sig til din samtale.

Få en kopi af din medicinske journaler og eventuelle breve fra din læge. Breve fra din læge kan tilføje vægt til din sag ved specifikt at kontrollere, hvorfor det ikke er muligt for dig at arbejde på grund af dit fibromyalgi.

Medbring en person fra din støtte struktur til alle dine aftaler, så hun kan hjælpe dig med arkivering ud papir arbejde og tager noter.

4 Lav en aftale med en advokat med speciale i handicap. Kontakt din advokat til at se, om hun tror, ​​at du har en god grund til at modtage handicap gennem social sikring. Hvis hun gør, vil hun være villig til at arbejde med dig på grundlag af at blive betalt en del af din fordel; hun vil ikke bede dig om en timepris.

5 Udpeg symptomerne på fibromyalgi, der holder dig fra at være i stand til at arbejde. Sørg for at være konsekvent om disse symptomer i din papirarbejde og i dine samtaler. Vær parat til at få din første anmodning påstand afvist. Du skal derefter til at appellere din påstand inden for 60 dage. Vær forberedt på at få denne anmodning afvist så godt, som kun 18 procent få godkendt under appelsagen. Hvis du bliver afvist, appellere din påstand igen inden for 60 dage.

6 Forbered din sag til at gå foran en føderal forvaltningsret dommer med din advokat. Har så meget dokumentation som muligt fra din læge og følg din advokat anvisninger. Der er en 68 procent succesrate på dette niveau.

TIPS

  • Hvis du er arbejdsløs, kan du være i stand til at få midlertidige statslige invaliditetsydelser. Længden af ​​den tid, du modtager dem for varierer fra stat til stat, men det kunne bidrage til at støtte dig under sagen.
  • Hele processen forventes at tage mindst otte måneder. Har en handlingsplan for, hvordan du vil støtte dig i dette tidsrum.
  • Selv hvis dit krav er godkendt, kan det kun godkendes for et bestemt tidsrum, såsom to år. Du vil så skulle gå gennem en gennemgang.

        

Udgiv min kommentar