Fantacine.com

Foods & Herbs at spise for gigt smerter

Gigt er en kronisk tilstand forårsaget af ophobning af urinsyre i leddene, som producerer inflammation og smerte. Betingelsen er normalt behandlet med ændringer i kosten for at forebygge angreb, og analgetika at lindre smerter og betændelse, når gigt blusser op. Men der er også fødevarer og urter, der kan træffes for at lindre hævelse og smerte af gigt.

Ingefær rod

Ingefær er en naturlig anti-inflammatorisk, der er blevet taget i århundreder som et naturligt middel mod ledsmerter og hævelse. Det er typisk anvendes til behandling af gigt, men det kan også arbejde mod gigt. En undersøgelse i Danmark i 1992 viste, at et flertal af mennesker, der tog ingefær i tillæg til deres almindelige medicin for tre uger rapporterede en mærkbar reduktion i ledsmerter og hævelse i forhold til mennesker, der tog placebo.

Fødevarer med Omega 3 fedtsyrer

Omega 3 fedtsyrer er gode for fælles sundhed og kan reducere smerter og hævelse af led, når gigt blusser op. Fødevarer med højt indhold af omega 3 fedtsyrer omfatter laks, valnødder, kogte sojabønner, bagt eller stegt hellefisk og snapper, vinter squash og tofu.

arthcare Oil

Arthcare olie er en urt og anti-oxidant, som kan findes i de fleste helsekost butikker. Olien lindrer smerter og menes at bidrage til at styrke leddene og deres bindevæv og hjælper lindre ledsmerter forårsaget af gigt. Det kan bruges topisk som en creme, der er gnides direkte ind i samlingen eller taget i kapselform.

Fødevarer med højt C-vitamin

C-vitamin fungerer som en antioxidant og hjælper med at fremme god fælles sundhed. For at sikre at du får en rigelig forsyning af C-vitamin hver dag, skal du sørge for at spise frugter som papaya, jordbær, appelsiner, cantaloupe, grapefrugt og blåbær. Mange grøntsager indeholder også store mængder af C-vitamin, herunder peberfrugt, broccoli og blomkål. Red cherry juice er også en god kilde til antioxidanter, der kan hjælpe lethed gigt flare-ups.

Ashwagandha Root

Ashwagandha er en asiatisk rod, der kan findes i de fleste helsekostforretninger og er blevet brugt som et hjem middel til behandling af ledsmerter i århundreder. Roden er spist og virker som en anti-inflammatorisk, selvom læger er ikke sikker på præcis, hvordan det fungerer.


        

Udgiv min kommentar