Fantacine.com

Sådan bruges 24 timers Afgiftning Plan

Sådan bruges 24 timers Afgiftning Plan


En 24-timers afgiftning planen kan ske på ethvert tidspunkt. Det er fantastisk måde at sikre, at du hele tiden er fri for giftstoffer. Det er også en god idé at detox det øjeblik du begynder følelse lidt syg på nogen måde. Afgiftende har været kendt for at forhindre visse betingelser samt tilbyde meget hurtig inddrivelser fra influenza og forkølelse. Ved hjælp af en 24-timers væske-only afgiftning plan er meget enkel, men det indebærer et par trin. Læs mere for at få yderligere hjælp.

Instruktioner

1 Har en stor grøn salat og en kop urte afførende te aftenen før du begynder din plan. Det er vigtigt at rense dine tarme, før du detox. Blandt de øverste mærker af plantestoffer afførende te er "Get Regular" af Yogi. Yogi te findes i de fleste supermarkeder og helsekost butikker.

2 Tag et langt, varmt bad inden sengetid aftenen før du begynder. Sørg for at rense dine porer grundigt, så de er åbne og i stand til at gøre deres del i at fjerne giftstoffer, mens du sover.

3 Klem en hel citron i en 12 ounce glas kildevand. Bland 1/2 tsk jorden cayennepeber og 1 spsk af ahornsirup. Drik 1/2 til 1 time før morgenmaden. Denne blanding vil vække dit system og begynde at tilføje kraftige antioxidanter i dit blod.

4 Drik 12 oz. af tranebær / æble juice til morgenmad. Spis ikke nogen faste stoffer. Dette vil fortsætte med at tilføje antioxidanter til dit system og holde dig regelmæssig. Også tage 1000 mg vitamin C. C-vitamin tabletter og kapsler sælges i de fleste butikker og er billige.

5 Drik en kop grøn te med ginseng mellem morgenmad og frokost. Grøn te og ginseng er stærke energi boostere og også også fremme et sundt immunsystem. Når du er færdig din te, drikker en flaske kildevand.

6 Til frokost, drikker en 12 ounce glas æblejuice. Bland i en pakke af sol Chlorella granulat. Chlorella er rig på essentielle vitaminer og kalorier. Det er meget effektivt bekæmpe infektion og fjerne giftstoffer fra kroppen. Maj kræftpatienter bruger Chlorella granulat til at behandle deres sygdom. Chlorella granulat kan købes på de fleste helsekost butikker og online. Igen, ingen fast føde.

7 Drik en kop urte detox te mellem frokost og middag. Detox te fremmer en sund lever, nyrer, blære og hjerte. Det er derfor hjælper befri kroppen af ​​overskydende væske og slim. Dette er yderst vigtigt i udrensning dit system.

8 Drik en 12 ounce glas ananas juice til middag. Hvis du har en saftpresser, juice to papaya og bland det med ananas juice. Hvis du ikke har en saftpresser, blot blande 1 del ren ananas juice med 1 del ren papaya juice. Bland i 1 tsk knuste mynteblade.

9 Drik en kop koffein-fri pebermynte te en time før sengetid. Pebermynte te vil hjælpe berolige maven og hjælpe dine celler forynge mens du sover. Også tage 1000 mg vitamin C.

TIPS

  • Rådfør dig med din læge eller sundhedsplejerske, før du begynder din 24-timers afgiftning planen.
  • Tag en 30 minutters gåtur på et tidspunkt i løbet af dagen. Hvis du er febrilsk, blot hvile.
  • Sidde i en sauna eller dampbad i mindst 30 minutter. Hvis du ikke har adgang til enten, tage et varmt bad blandet med 10 til 15 dråber eukalyptus eller gran olie.
  • Ud over de ovenstående trin, drikke 8 til 10 glas kildevand i løbet af dagen.
  • Forvente hyppig vandladning om dagen. Dette er normalt og nødvendigt.
  • Hvis du føler dig svag til enhver tid, drikke en flaske kildevand og hvile i 15 minutter. Hvis symptomerne ikke aftager efter 15 minutter, skal du kontakte din læge eller ringe 911.
  • Kun drikke ren juice. Undgå juice med tilsat sukker og konserveringsmidler.

        

Udgiv min kommentar