Fantacine.com

Cerebral parese i Babies

Cerebral parese i Babies


Cerebral parese har ingen kur, men der er mange tegn og symptomer, der kan hjælpe læger og forældre diagnosticere problemet hos spædbørn. Almindelige symptomer er ufrivillige muskel kontrol, for tidlig fødsel, ulige kropsholdning og besvær fodring.

Manglende muskel kontrol

En baby med cerebral parese kan have en vanskelig tid at kontrollere muskelbevægelser. Løbsk rysten på arme, ben og overkrop er fælles.

For tidlig fødsel

En baby født for tidligt har en øget mulighed for cerebral parese. Lav fødselsvægt er forbundet med for tidlige fødsler, som er forbundet med risiko for cerebral parese.

medfødt misdannelse

Trods ordentlig pleje, kan cerebral parese være forårsaget før fødslen. Der er flere førfødsels-faktorer, såsom asfyksi, stråling og prænatal død af en tvilling.

Positur

En baby med cerebral parese tendens til at antage en stilling, der favoriserer den ene side af hans krop.

Problemer fodring

En fælles symptom blandt babyer med cerebral parese er den begrænsede evne til at brødføde. Sugende og synke kan være vanskeligt. Sådanne symptomer er normalt involveret med svær cerebral parese.

Usædvanlige positioner

Krumning af ryggen og udragende arme og ben er almindelige hos børn med cerebral parese. Barnets krop kan enten være meget afslappet eller alt for stiv og stiv.


        

Udgiv min kommentar