Fantacine.com

Kan du drikker alkohol Med en kemisk ubalance?

Kan du drikker alkohol Med en kemisk ubalance?


Hvis du har en kemisk ubalance, er neurotransmittere menes at være ubalance i din hjerne. Neurotransmittere er hjernen kemikalier, der er ansvarlige for kommunikationen mellem de forskellige nerveceller. Nervecellerne i hjernen betegnes også som neuroner, og de er ansvarlige for vores kognitive, adfærdsmæssige og emotionelle velvære. Når der er et brud i kommunikationen mellem neurotransmittere og neuroner, dit humør, dine tanker og din evne til at fungere korrekt, vil blive påvirket. En kemisk ubalance er den almindelig årsag i svær depression lidelse, bipolar lidelse og dysthymi. Indtagelse af alkohol mens der lider af nogen af ​​disse betingelser eller andre kemisk ubalance, kan forværre din tilstand.

Major Depression Disorder

Major depression lidelse er en tilstand direkte relateret til en kemisk ubalance. Når du er deprimeret, de dele af din hjerne, der er ansvarlige for dit humør er ude af drift eller anden grund, som forårsager en mangel på kommunikation mellem visse neurotransmittere og andre hjerneceller. Når du lider af svær depression, er du i stand til at fungere normalt (dvs. arbejde, søvn, spisning). Denne lidelse betragtes som en kronisk sygdom og ofte kræver medicin til behandling. Indtagelse af alkohol, mens du tager medicin kan give bivirkninger. Ifølge Mayo Clinic, drikke alkohol under behandling for svær depression lidelse kan forværre dine depression symptomer.

effekter

Ifølge National Institute of Mental Health, lider mere end 26 procent af amerikaner, der er over 18 år fra en diagnosticerbare psykisk lidelse hvert år.

Maniodepressiv

Bi-polar lidelse er en kemisk ubalance, der direkte påvirker dine humørsvingninger. Et minut kan du føler at du kan erobre noget; det næste øjeblik, du er nede på lossepladser. De ups er mere almindeligt omtalt som mani og nedture bare kaldet depression. Fordi stemningsstabiliserende ofte er ordineret til behandling af bi-polar lidelse, er det stærkt antydet, at du konsultere din læge før blanding af alkohol med denne type medicin, ifølge National Alliance om psykisk sygdom.

dysthymi

Dysthymi omtales også som dysthymi. Det er en form for depression, der varer i to år eller længere. Selv når dysthymi behandles, kan patienterne stadig oplever symptomer relateret til denne tilstand (dvs. træthed, tab af appetit, dårlig koncentration). Der er et par forskellige former for medicin anvendes til behandling dysthymi; Men de mest almindelige medicin er: selektive serotonin reuptake hæmmere, (SSRI), og antidepressiva. Begge medikamenter, SSRI-præparater og antidepressiva, virker ved at øge serotonin-niveauet i hjernen. Serotonin er en neurotransmitter, der er ansvarlig for at regulere dit humør. Hvis du drikker mens nogen af ​​disse medikamenter kan du øge din serotonin til farlige niveauer.

Advarsel

En sund livsstil ændring er en integreret del i behandling af en kemisk ubalance, så afstå fra alkoholforbrug er en måde at vise du er seriøs om at få godt. Ifølge Mayo Clinic psykiater Dr. Daniel K. Hall-Flavin, drikke alkohol, mens du har at gøre med en kemisk ubalance, eller at blive behandlet for en kemisk ubalance, kan få dig til at føle sig endnu mere deprimeret; du kan også blive mere beruset end normalt; bivirkninger af din medicin kan øges; og du kan endda have en dødelig reaktion.


        

Udgiv min kommentar