Fantacine.com

Sådan Hold Sugar Level Down

Sådan Hold Sugar Level Down


En out-of-control blodsukker niveau er en fare for dit helbred og kan føre til diabetes, som påvirker nervesystemet, organer og generelle sundhed. Din læge kan ordinere medicin til at holde dit blodsukkerniveau lav, hvis din krop er i stand til at nedbryde sukker ordentligt og vil også anbefale en kost plan for at hjælpe med at holde dit blodsukker stabilt naturligt. Portion kontrol er en grundlæggende del af styring af diabetes, som din krop fungerer bedst, når små mængder af fødevarer er støt forbruges snarere end store portioner, ifølge American Diabetes Association.

Instruktioner

1 Begræns dine fødevarer portioner til ikke mere end den størrelse, som ville passe i hånden. En håndfuld af fuldkorn, frugt, grøntsager og kød hjælpe med at afbalancere sukker som din krop fordøjer dem let.

2 Begræns dit frugt kulhydrat indtag til 15 gram, hvilket er en fjerdedel kop jordbær, 3/4 kop kubik ananas og 1/2 af et medium banan, ifølge Mayo Clinic. Simple kulhydrater findes i produkter, der indeholder hvidt mel nedbryde hurtigt og hæve dine glucose niveauer, mens komplekse kulhydrater nedbrydes langsomt og er et sundere valg, da de giver en stabil mængde energi.

3 Tjek mad ernæring etiketter. Mængden af ​​sukker i fødevarer hurtigt kommer op, der hæver dit blodsukker niveau, hvis det ikke overvåges nøje. Undgå bagværk, stegt mad og snacks denne liste sukker som den første ingrediens, da de har tendens til at være højt indhold af sukker. Undgå høj fructose corn sirup i din mad, da dette er et forarbejdet sukker, der er svært for kroppen at nedbryde.

4 Spis en let middag i aften for at forhindre stigninger i din glucose niveauer i løbet af natten. En tung måltid tager længere tid at nedbryde, hvilket medfører en stigning i blodsukkerniveauet i en periode med inaktivitet, såsom at sove.

5 Test din glukose niveau om morgenen umiddelbart efter at vågne op, og om aftenen før sengetid for at bestemme eventuelle udsving. Den blodsukkermåling stikker fingeren, og en dråbe blod påføres testens stick. Testen måler din glukose niveau inden for et par sekunder, og bør ikke være højere end 180 mg / dl efter at have spist ifølge Mayo Clinic. Skriv din glukose niveau i et tidsskrift efter hver test til bedre at styre din diabetes.


        

Udgiv min kommentar