Fantacine.com

Hvorfor har bagsiden af ​​min hæl ondt?

Hvorfor har bagsiden af ​​min hæl ondt?


Smerten i bagsiden af ​​din hæl er et tegn på, at noget ikke er rigtigt. Ifølge den amerikanske Podiatric Medical Association, posterior hæl smerter er ofte et resultat af fejlbehæftede biomekanik. Korrektion din fod position kan være svaret på at lindre dine symptomer.

Achilles tendonitis

Hvis du har smerter, mens den kører eller hoppe og tæthed, kunne diagnosen være Achilles tendonitis. Dette er betændelse i akillessenen, som lægger lægmuskler til hælen knogle.

Haglunds deformitet

Haglunds deformitet er en knogle fremtrædende plads på bagsiden af ​​en hæl. Det ligner en stor rød bump og kan være ganske smertefuldt. Denne betingelse har fortjent betegnelsen "pumpe bump", fordi det er set så ofte i kvinder, der bærer hæle, der lægger pres på bagsiden af ​​hælen.

Retro calcaneus Bursitis

En lille rød bule på hælen kan angive Retro calcaneus Bursitis. Det bump vil være bud på direkte palpation. Slimsækken, en væskefyldt sæk som skulle forhindre sener og knogler fra gnide sammen, bliver betændt

Behandlinger

Behandling for din hæl smerte kan være så simpelt som ordentlige montering sko eller tilpassede orthotics til at holde din fod i den korrekte position. Hjemmelavede strækøvelser og massage kan hjælpe løsne sener og muskler. Anti-inflammatoriske lægemidler anvendes til at reducere hævelse og minimere smerte. En læge kan ordinere fysioterapi eller injicere hælen.

Kirurgi

Hvis din hæl smerten fortsætter i mere end seks uger, rådføre sig med en føromtale kirurg.


        

Udgiv min kommentar