Fantacine.com

Kaffe Retsmidler for Migræne

Hovedpine smerter kan variere fra en irritation til ulidelig, og i nogle tilfælde hovedpine vil også påvirke andre dele af kroppen. Dette kan omfatte forstyrre syn, hørelse eller balance, samt forårsager kvalme eller opkastning. Disse hovedpine er kendt som migræne, som kan efterlade en person følsomme over for lys og lyd, mens ude af stand til at fungere. Et hjem afhjælpe for migræne er at forbruge koffein. Nogle mennesker kan opleve, at deres migræne smerte er lettet gennem koffein indeholdt i kaffe, selv om denne metode er ikke en erstatning for en læges pleje.

Valg af det rigtige kaffe

Kaffe indeholder koffein, som er en vasokonstriktor. Vasokonstriktorer skrumpe blodkarrene i hele kroppen, som kan hjælpe med at lindre trykket i hovedet, der forårsager en migræne. For at få de bedste resultater, drikker den korrekte type kaffe er vigtig. En stærk, fed blanding af koffeinholdige sorte kaffe anbefales. Svagere kaffe kan ikke indeholde så meget koffein. Koffeinfri kaffe vil ikke være så effektiv til behandling af migræne, da det ikke indeholder den vigtigste ingrediens til at skrumpe blodkarrene. Bryg en stærk kop kaffe til behandling af migræne.

Mængde

Mængden af ​​koffein er nødvendig for at lindre migræne smerte varierer fra person til person, som enkeltpersoner har varierende niveauer af koffein følsomhed. At undgå at drikke for meget kaffe og modtage store mængder af koffein, begynder med en lille mængde og gradvist øge forbruget efter behov. Du kan starte med en halv kop, hvis du er følsom over for koffein. Generelt bør en til to kopper kaffe være tilstrækkelig til at behandle en migræne.

Store mængder af koffein kan forårsage rebound hovedpine, som kan forværre intensiteten af ​​migræne. Regelmæssig indtag af koffein kan også føre til tilbagetrækning hovedpine, når din krop ikke får koffein.

Timing

Tidlig indgriben er afgørende, når du bruger kaffe til at lette migræne smerte. Kaffe bør indtages ved begyndelsen af ​​migræne at reducere bivirkningerne. En dosis af koffein i løbet af de første tegn på en migræne kan lette smerter og forhindre migræne forværres.

Kombinationer

Ud over din kaffe afhjælpe, kan du supplere din kaffe med over-the-counter smertestillende. Ifølge Cleveland Clinic, kan koffein øge effektiviteten af ​​analgetika med 40 procent og samtidig øge kroppens evne til at absorbere medicin. Supplere koffein med over-the-counter smertestillende såsom aspirin, ibuprofen eller Tylenol, som alle ikke indeholder koffein.

Da du allerede modtager koffein gennem kaffen, bør du ikke kombinere kaffe med eventuelle analgetika, der indeholder koffein. Husk, for meget koffein kan have en negativ effekt og føre til koffein afhængighed.

Lægebehandling

Det er afgørende at rådføre sig med din læge om migræne, uanset om ikke kaffe er tilstrækkelig til at lindre smerten. Selv om det kan være en effektiv hjem afhjælpe for nogle, det medicinske samfund generelt ikke overveje kaffe en primær behandlingsforløb for migræne. Da kaffe kan føre til mere hovedpine hos nogle mennesker, kan det være mere fordelagtigt at søge andre former for behandling. Selvom kaffe hjælper lindre migræne symptomer, er det stadig ikke fat i roden af ​​problemet. En læge kan yderligere rådgive dig om at lindre migræne smerte med kaffe eller alternative behandlinger, samt hjælpe dig med at forhindre yderligere migræne.


        

Udgiv min kommentar