Fantacine.com

Hvordan kan man se, om Smerter i ben er grund blokerede arterier

Hvordan kan man se, om Smerter i ben er grund blokerede arterier


En persons ben kan skade af mange årsager, men det er vigtigt at finde ud af årsagen at undgå yderligere komplikationer. Perifer arteriesygdom (PAD) er forårsaget når arterierne i benene blive blokeret. Dette er en alvorlig tilstand, der kræver lægehjælp, så det er vigtigt at vide, hvordan man se, når smerter i benet skyldes blokerede arterier.

Instruktioner

1 Gå efter en kort gåtur, når du begynder at føle smerte i benene. Hvis smerten letter som du går, er problemet ikke relateret til blodgennemstrømningen. Men hvis smerten er konstant, er det muligt, at du har blokeret arterier.

2 Oplever smerter i dine fødder og tæer, når de hviler regler de fleste problemer, med undtagelse af blokerede arterier. Hvis blod ikke kan nå fødderne, ubehaget kan fingerpeg dig ind på problemet.

3 Har en læge gøre en ankel-brachialis test på dine ben. Denne enkle eksamen vil sammenligne blodtrykket i dine arme til det i dine ben, for at afgøre, hvor godt blodet flyder. Blokerede arterier detekteres på denne måde.

4 Besidder nogle af de risikofaktorer for perifer arteriesygdom kan hjælpe dig med at diagnosticere det som årsagen til din smerter i benene. Disse omfatter rygning, diabetes, forhøjet kolesterol, højt blodtryk og er over 50 år.

TIPS

  • Det er vigtigt at se en læge, hvis du tror dine arterier er blevet blokeret.

        

Udgiv min kommentar