Fantacine.com

Hvordan man kan vide Når at se en læge for Early håndethed

Hvordan man kan vide Når at se en læge for Early håndethed


Håndethed henviser til et barns naturlig udvikling af dominans med enten højre eller venstre, eller både i tilfælde af ambidextrous individer. Hand dominans generelt opstår i løbet af buksetrold år, og nogle gange senere i tilfælde af nogle børn med indledende ambidexterity. Tidlig håndethed opstår, når et barn viser hånd dominans før 18 måneder, og kan indikere hemiplegi eller andre problemer motor udvikling. Læs videre for at lære at vide, hvornår at se en læge for tidlig håndethed.

Instruktioner

Overvåg dit barns håndethed Preferences under afspilning

1 Leg med dit barn jævnligt og se efter tegn på præference eller dominans ene hånd eller den anden i aktiviteter som rækker ud efter en bold eller et stykke legetøj.

2 Overvåg eventuelle insisterende præference for den ene eller den anden side ved at teste dit barns fingerfærdighed med den hånd, hun synes at være ved hjælp af mindre hyppigt. Hvis hendes smidighed og færdigheder synes ligner med begge hænder, er det usandsynligt, at hun udstiller ægte tidligt håndethed. Du kan bare være at se en forbipasserende præference.

3 Watch for tegn på, at et barns motor udvikling færdigheder kan blive udelukkende ensidig, selv efter dominans er løst af to eller tre år. Dette kunne signalere unormalt stram muskeltonus og tilhørende neurologiske problemer, og du bør se en læge eller lad din læge vide af denne udvikling med det samme.

Vide Når at se en læge for Early håndethed

4 Kontakt din læge eller lad ham vide med det samme, når du ser dit barn viser insisterende dominerende håndethed eller udtalt mangel på fingerfærdighed på den ene side af hans krop, før en alder af 18 måneder.

5 Spørg din læge til at teste for tegn på tidlig håndethed eller ujævn fingerfærdighed under regelmæssige eftersyn og eksamener.

6 Diskuter diagnosen tidlig håndethed, eller bekymringer, du måtte have om det, med din børnelæge eller praktiserende læge. Betingelsen kan indikere motorstyringscentre problemer, der kan være forbundet med en alvorlig neurologisk lidelse, såsom cerebral parese.

TIPS

  • Forældre er ofte interesseret i at lære om deres børn vil være højrehåndet eller venstrehåndet, men forvent ikke at finde ud af, indtil dit barn er to eller tre år gammel.
  • En mild præference mod den ene hånd eller den anden i et lille barn normalt ikke indikerer tidlig håndethed eller dominans, medmindre det er eksklusiv. Begunstige den ene side frem for den anden, er værd at overvåge, men dit barn kan vende hendes præference mindst én gang før afvikling på en dominerende side.

        

Udgiv min kommentar