Fantacine.com

Hvordan man laver en tegning Salve til Uddrag Spider Venom

Hvordan man laver en tegning Salve til Uddrag Spider Venom


Lejlighedsvis insektbid er en uønsket, men uundgåelig oplevelse. Men nogle gange, en bid er langt mere alvorlig end bare en almindelig bug bit. En af de mere almindelige giftige bid folk udholde er, at edderkopper, især fordi edderkopper er typisk små og svære at se eller føle, når vi kommer i kontakt. Heldigvis er de fleste giftige edderkop bid er ikke et spørgsmål om liv eller død. Men det er stadig klogt at foretage og anvende en tegning salve til at udtrække edderkoppen gift, før det kan cirkulere i kroppen og forårsage grimme symptomer.

Instruktioner

1 Påfør en blanding af 1/2 tsk pulveriseret, soltørret ler, 1 1/2 spsk vand, og en dråbe sten pressede olivenolie til biddet. Ifølge Dr. Aajonus Vonderplanitz, Ph.D. Ernæring - en alternativ sundhed praktiserende læge med over 20 års erfaring med base i Santa Monica, Californien - denne blanding tiltrækker og absorberer giftstoffer og beroliger det område af bid.

2 Chew frisk, rå majs-on-the-kolber og anvende det til edderkoppen bid, hvis frisk majs er tilgængelig.

3 Kombiner en spiseskefuld af majsstivelse, to teskefulde af mineralvand, en knivspids sennep pulver, to dråber sten pressede olivenolie, og halvdelen en knivspids reven muskatnød, og gælder for bid - hvis der fortsættes hævelse.

4 Opret og anvende en salve lavet af en tsk frisk hakket og strimlet roer, halvanden teskefulde frisk rå limesaft, og en halv teskefuld pulveriseret, soltørret ler. Dette er især nyttigt for giftige bid, ifølge Dr. Vonderplanitz.

5 Opret og anvende en salve lavet af en tsk kogt, fugtig, kaffegrums, en teskefuld frisk rå limesaft, og en fjerdedel af en teskefuld pulveriseret soltørret ler. Denne blanding er også især nyttigt for giftige insektbid.

TIPS

  • Påfør en salve så hurtigt, så snart efter bid som muligt.
  • Hvis du tror, ​​du kan være blevet bidt af en giftig edderkop, straks søge råd hos en medicinske fagfolk.

        

Udgiv min kommentar