Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af hydrogenfluorid Exposure?Hydrogen fluor er en farlig kemikalie, der udgør stor sundhedsrisiko for dem, der har været udsat for det. indånding, kontakt eller indtagelse Huden skal behandles hurtigt for at undgå alvorlige og livstruende komplikationer såsom vævsskader, hypocalcæmi og lukke af hjertet. Der er flere behandlinger for eksponeringen, som skulle administreres af en medicinsk professionel når det er muligt.

Hurtig Dekontaminering

Hurtig dekontaminering er afgørende at undgå langvarig skade og mulige død. Fjern alle tøj udsat for hydrogenfluorid, taske dem, så ingen andre kan røre ved dem og dowse berørte hudområder med saltvand i mindst 30 minutter. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, bør udsat hud derefter dækkes med en calcium-holdige gel af 2,5 gram calciumgluconat. Skyl øjnene med tilsvarende mængder af saltvand og vand i 20 minutter.

Vand og mælk

I situationer, hvor en opløsning af hydrogenfluorid er blevet indtaget, bør bevidste ofre gives 4 til 8 ounce vand eller mælk. Ifølge CDC, bør også administreres 2 til 4 ounces en magnesium-holdige antacida. Magnesium vil obligationen med elementer af hydrogenfluorid og arbejde for at forebygge dybere skader, der kan resultere i kroppen.

Respiratoriske kompromitterede patienter

De, der har deres luftveje kompromitteret gennem dampe indånding eller indtagelse af hydrogenfluorid skal intuberede og har deres vejrtrækning stimuleres gennem kunstigt åndedræt eller bronkial dilatatorer. Ifølge CDC, kan patienter, der indtager eller inhalerer hydrogenfluorid også udvikle hypocalcæmi (calcium lav serum), og bør behandles med injektioner af calciumgluconat på 10 procent for dem, der har slugt de kemiske, og på 2,5 procent for dem, der indåndes dampene.


        

Udgiv min kommentar