Fantacine.com

Sådan Hold Birds Fra Pooping på en postkasse

Fugle soignerer på en postkasse er ikke kun uhygiejniske, men kosmetisk uacceptabel. Forebyggelse denne tilsyneladende normal handling af naturen kræver en passende afskrækkende, forhindrer fugle fra afstigning og lindre sig selv på dine ejendele. Der er en række forskellige produkter, der passer denne niche behov, så vælge den, der appellerer mest til dig.

Instruktioner

1 Brug en lugt-baserede afskrækkende produktet for at forhindre fugle fra landing på din postkasse. Disse produkter genererer en ubehagelig lugt, der afviser fugle, holde dem i at forstyrre din ejendom. Dette giver dig mulighed for at holde fugle væk uden at ændre de fysiske egenskaber af postkassen på nogen måde.

2. Overvej fugl pigge fra en lokal isenkræmmer og montere dem oven på din postkasse. Disse er tæt placerede pigge, der forhindrer fugle fra landing på postkassen og lindre sig selv på den. Dette er en mere drastisk foranstaltning, permanent ændre udseendet af din postkasse i bytte for en no-vedligeholdelse-nødvendig løsning for din fugl problem.

3 Overvej en holografisk tape produkt. Denne type fugl afskrækkende virker ved at reflektere lyset på en sådan måde at holde fugle væk fra området. Dette er et godt alternativ, hvis du ikke ønsker at genanvende en duft-baseret produkt og ikke ønsker at forstyrre æstetik din postkasse ved at anvende fugl pigge.


        

Udgiv min kommentar