Fantacine.com

Hvad Vitaminer & Mineraler er godt for hjernens funktion?

Hvad Vitaminer & Mineraler er godt for hjernens funktion?


Mange vitaminer og mineraler er godt for hjernen. De giver næring, så hjernen kan udføre sine vitale funktioner. Mens du går om dine aktiviteter, din hjerne kæmper for at opretholde den skrøbelige balance af kemikalier og elektriske impulser, der holder dig tænker, huske, koncentrere sig, gå, og taler. Enhver mangel på vitaminer og mineraler, der opretholder denne indviklede dans kan have varige effekter.

B vitamin

B-vitaminer, såsom B1, B12 og folinsyre, er vigtige for en sund hjerne og nervesystem. Kroppen kræver Vitamin B1 til myelin produktion. Myelin, en beskyttende belægning omkring nervefibre, muliggør kommunikation af data at passere fra den ene nervecelle til den næste. Udviklingen af ​​Alzheimers sygdom er forbundet med lave niveauer af vitamin B12 og folat, ifølge en undersøgelse fra 2001 i "Neurology". Alkohol, koffein og for meget sukker ødelægger B-vitaminer. Mere fysisk eller psykisk stress kræver flere B-vitaminer. Kost rig på fuldkorn, bladgrøntsager grønne grøntsager og bønner genpåfyldning kroppens lager af B-vitaminer.

Magnesium

Magnesium er et mineral, der er nøglen til sund hjernefunktion på flere måder. Biokemiske energibrændstoffer hjernen og kræver en tilstrækkelig og stabil mængde af magnesium til produktion. Uden magnesium hjernens magt og stofskifte tilbagegang. Magnesium fastholder den korrekte balance mellem natrium og kalium i cellerne. En forkert balance mellem de to kan forårsage en celle til at briste. Magnesium hjælper med at fjerne giftige ammoniak fra kroppen. Selv små stigninger i hjernen ammoniak forringe koncentration. Tage et tillæg er den mest effektive måde at øge magnesium.

Alpha Lipoic Acid

Alpha Lipoic syre (ALA) er en kraftig antioxidant, der let passerer blod-hjerne-barrieren, muren mellem hjernen væv og cirkulerende blod. ALA arbejder for at omdanne glucose til energi. Det kan arbejde i både vand og fedtvæv, i modsætning vitamin C og E. Processen med at dreje mad til energi skaber frie radikaler, som svækker immunsystemet og beskadige kroppens celler, væv og organer. Alpha Lipoic syre ødelægger frie radikaler og genoplader forarmet antioxidanter, hvilket gør dem effektive igen. Den bedste måde at øge ALA er gennem kosttilskud.

Vitamin E og selen

Vitamin E og selen arbejder sammen om at destruere frie radikaler i hjernen. De er meget stærkere sammen end hver for sig. Vitamin E øger ilt i hjernen og styrker hjernens kapillærer og røde blodlegemer. Den opretholder den rette balance af blodpropper, mens opløse blodpropper for at forhindre slagtilfælde. Selen fjerner tungmetaller, såsom kviksølv, arsen og bly, som skader hjernen ved at forskyde mineraler som zink, kobber og jern. Træthed og stress udstødning vitamin Spis brune ris, havre og æg for at øge E. Vitamin


        

Udgiv min kommentar