Fantacine.com

Øvelser Yoga Eye

Øvelser Yoga Eye


Når folk tænker på yoga, behøver øje øvelser (også kendt som asanas) ikke nødvendigvis springer ud som værende alt for velkendt. Eye asanas, i virkeligheden, er vigtige. Omkring 40 procent af vores hjerne er forbundet med vision. Over tid, vores øjne mister deres fleksibilitet og tone, og dette bidrager til øjenproblemer som vi alder. Tabet af elasticitet i musklerne i øjnene kan føre til en forringet evne til at fokusere og negativt påvirke vores kraniale nerver og hjernen, der forårsager hovedpine, angst, stress.

Forberedelse: Grundlæggende

Når praktiserende yogiske øjet øvelser, er det vigtigt at bevare en god kropsholdning og ikke daske. Hvad godt er en dyb, rensende indånding, når dine skuldre er slouched? Som du indånder, er det vigtigt at holde din hals og hoved stadig og lige. Som med enhver yoga praksis, fokus på din vejrtrækning, mens du bevæger dig gennem hver af asanas.

Medtagelsen og hyppigheden af ​​palming øjnene er virkelig op til dig. Nogle yogier vil instruere deres elever til at omfatte palming efter hvert øje asana. Og så er der andre, der vil spare det til sidst. Du skal bruge dit eget skøn og gøre, hvad der føles behageligt. Ved anvendelsen af ​​denne artikel, er palming integreret for at følge hver øvelse som en måde at give øjnene en mulighed for at slappe af et øjeblik.

Eye Asanas for Practice

Når øve hver øvelse, holde dit hoved og nakke stadig. Mens fokus på dit åndedræt, åbne dine øjne bred, men ikke stamme eller tvinge dit ansigts muskler til kontrakten. Uden at blinke, se op så langt som du kan og derefter kigge ned så langt du kan. For at gøre det nemmere, at bruge et fokuspunkt. Efter gentaget 10 gange, blinker flere gange. Gnid håndfladerne sammen at opbygge en smule varme, og derefter kop dine hænder over dine lukkede øjne. Hold håndfladerne over dine øjne for et par dybe indåndinger.

Følg den lodrette øjet asana med en, der strømmer vandret fra venstre mod højre. Når du har gjort 10 gentagelser, håndflade dine øjne for et par dybe indåndinger, og derefter gå videre til den næste øvelse.

Efter den vandrette og lodrette kommer diagonalen. Kig op og til højre og derefter strømme til at kigge ned og til venstre. Efter foreslåede gentagelser, omvendt. Start med at se op og til venstre, og derefter strømme til at kigge ned og til højre. Når 10 gentagelser af hver er afsluttet, slutte af palming for et par dybe indåndinger.

Afslut din rutine ved at rulle dine øjne i uret cirkler og derefter mod uret.

Fordele

Der er mange fordele ved at rutinemæssigt øve øje asanas. Disse øvelser forbedre enhver yoga praksis og bør være en integreret del af enhver yoga rutine. Formålet med disse øvelser er at holde vores øjne tonet og fleksibel. Som et resultat, vil øje stamme og spændinger lethed. En af de måder, hvorpå disse øvelser arbejder er gennem at øge blodgennemstrømningen til de optiske nerver. Holde disse nerver leveres med friske iltede hjælpemidler med at forbedre og vedligeholde tone, elasticitet og fleksibilitet blod.

Yogaens øjenøvelser har været brugt gennem århundreder til at forbedre vision, at hjælpe med at beskytte øjnene mod miljømæssige toksiner og frie radikaler, og at lette stress.


        

Udgiv min kommentar