Fantacine.com

Om Alkohol og leverfunktionNår indtages i overskud, alkohol svækker antioxidanter i kroppen, der forsvarer mod de skadelige virkninger af frie radikaler. Når ubeskyttet, metabolismen af ​​alkohol i leveren efterlader frie radikaler uhindrede i deres destruktive sti. Selv sundhedsorganisationer har etableret alkohol-forbrug grænser, kan både adfærdsmæssige og genetiske faktorer bidrager til --- eller forhindre --- indtræden af ​​alkohol-induceret leversygdom.

effekter

I 2006 Centers for Disease Control og Forebyggelse opført kronisk leversygdom og skrumpelever som det 12. hyppigste dødsårsag blandt amerikanere. Alkohol-induceret leversygdom (ALD) omfatter hver af de følgende tre diagnoser: fedtlever, alkoholisk hepatitis og cirrose. Selvom behandlinger for alkoholisk hepatitis og skrumpelever er begrænset på grund af sværhedsgraden af ​​deres forhold, kan en fedtlever blive helbredt, hvis patienten afholder sig fra alkohol.

Betydning

Ethanol er det medvirkende ingrediens i alkoholholdige drikkevarer, der kan føre til nedsat leverfunktion, da det omdannes til frie radikaler i organet. Normalt vil kroppens antioxidanter deaktivere de frie radikaler skabt under alkoholforbrug. Men når alkohol indtages over anbefalede grænseværdier, og antioxidanter er ubrugelig, de frie radikaler er derefter i stand til at angribe leverens raske celler.

Forbrug

Alkohol-induceret leversygdom bliver normalt tydelig, når en tærskelværdi af alkohol er indtaget på daglig basis over en længere tidsperiode. Dette niveau vurderes at være hvad der svarer til en liter vin, 72 ounce øl eller 8 ounce af hårde væske hos mænd, og omkring en fjerdedel til halvdelen af ​​dette beløb i kvinder. Mere konservativt, den "Dietary Guide til amerikanerne" antyder, at for at opretholde en sund forbrug livsstil alkohol bør ikke overstige mere end to drinks om dagen for mænd og én drink om dagen for kvinder.

Mellem de to-drink maksimum, som opretholder en sund kost, og tærskelværdien, hvilket medfører ALD, er binge drinking, som også kan resultere i skade på leveren. Binge drinking er defineret af det nationale institut for alkoholmisbrug og alkoholisme som opnå en blod-alkohol niveau, der overstiger 0,08 procent på grund af indtagelse af fem eller flere genstande for mænd, der forekommer inden for en anslået to-timers periode, eller fire eller flere drinks inden for samme tidsramme for kvinder.

Andre medvirkende faktorer

Den omstændighed, at en person opfylder eller overstiger tærsklen drikke grænse fast besluttet på at give leverskader betyder ikke nødvendigvis, at de vil pådrage sig denne diagnose. Adskillige faktorer bidrager til ALD, der tegner sig for den tilfældige modtagelighed for sygdommen. En kost med højt fedtindhold og lavt i kulhydrater, for eksempel, har vist sig at være en medvirkende faktor i ALD. Andre bestemte links til sygdommen, men ikke har været så snævert tegnede sig for; både køn og genetik er bevist prædisposition til ALD, men årsagerne til denne tilslutning har endnu at blive opdaget.

Nikotin og kaffe

Nogle mindre kendte bidragydere --- herunder nikotin og kaffe --- til at udvikle ALD er ofte forbundet med livsstil af overdreven drikker. Alkoholikere, der ryger mere end en pakke cigaretter om dagen er tre gange så sandsynligt, at kontrakten ALD end dem, der ryger mindre end en pakke om dagen. At "morgen efter" kop kaffe kan imidlertid faktisk være gavnlig for tunge drikker. Det har vist sig, at alkoholikere, der drikker fire eller flere kopper kaffe om dagen er fem gange mindre sandsynligt, at kontrakten ALD end dem der ikke gør. Mens årsagerne er usikkert, er koffein blevet udelukket som komponenten i kaffe, der hjælper i en formindsket chance for at pådrage ALD.


        

Udgiv min kommentar