Fantacine.com

Hjem Materialer, der skal hjælpe med at slippe af en stoppet næse

Indelukkede næser kan være forårsaget af en række forskellige kilder, såsom almindelig forkølelse, allergier og influenza. Den symptom på stuffiness nogle gange kan gå på for mange dage, der forårsager ubehag og frustration. Overbelastede bihuler kan gøre det svært at sove, og de kan mindske appetitten, da smagssansen er så tæt knyttet til lugtesansen. Mens der er en række over-the-counter og receptpligtig medicin for en stoppet næse, kan du være i stand til at finde nogle effektive og tilgængelige retsmidler ret i dit eget hjem.

Damp

Damp kan være et godt værktøj til at åbne op snerpet bihuler. Prøve en fordamper eller en luftfugter at tilføre fugt til luften. Begge enheder varme vand og udleder fugt, men befugteren blæser en kølig damp, mens vaporizer udsender varm eller varm damp. Ved hjælp af en luftfugter eliminerer risikoen for uheld brænde dig selv med den varme damp af en fordamper. På den anden side, en fordamper s varm damp er mere tilbøjelige til at være fri for bakterier end den kølige damp af en luftfugter. Hvis du ikke har enten enhed derhjemme, så prøv et varmt brusebad. Du kan faktisk stå i brusebadet eller bare sidde i rummet som bruser løber og fylder luften med fugtig, varm damp.

Hjemmelavet næsespray

Bland en kop varmt vand, en halv teskefuld salt og en fjerdedel teskefuld bagepulver. Sørg for, at vandet ikke er for varmt, så du ikke brænder din næse. Træk væsken op i en nasal pære (den slags du bruger til babyer) og spray tre eller fire pust i hvert næsebor. Vent omkring et minut, og derefter blæse din næse. Denne type af hjemmelavet saltvand spray kan hjælpe med at rense næsen af ​​irriterende stoffer, som muligvis kan være medvirkende til din stuffiness.


        

Udgiv min kommentar