Fantacine.com

Tegn og symptomer på Throat Allergier

Allergier har forskellige virkninger på forskellige mennesker. Nogle mennesker oplever tilstoppet næse, andre har våde øjne og stadig andre lider af irritation og betændelse i halsen. En allergisk reaktion finder sted, når et individs immunsystem genkender et bestemt stof som et potentielt skadeligt ubuden gæst. Kroppen bekæmper de fremmede stoffer ved at producere histaminer, der forårsager bivirkninger i hele kroppen, såsom irritation af halsen.

Årsager

Throat allergi symptomer er typisk forårsaget af mad og luftbårne partikler allergi. Throat allergier er almindeligt for folk, der er allergiske over for mejeriprodukter og pollen.

Symptomer

De mest almindelige symptomer på en hals allergi er en halsbetændelse, kradse i halsen og overdreven slim i bagsiden af ​​halsen. Nogle mennesker kan opleve nældefeber eller udslæt i halsen også.

Forebyggelse

For at forhindre hals allergi, bør en person identificere, hvad stoffer forårsage allergi og undgå dem. Hvis allergi er luftbåren, kan ved hjælp af en luft rensning system i hjemmet hjælpe.

Behandling

Den mest almindelige behandling for tegn og symptomer på hals allergi er at tage en over-the-counter antihistamin, som blokerer kroppen fra at producere histamin. Den mest almindelige stof, der anvendes, er diphenhydramin eller Benadryl.

Komplikationer

Hvis halsen allergi ikke er behandlet ordentligt, kan de føre til en infektion i halsen, brystet og hovedet. Eventuelle infektioner skal behandles med receptpligtig antibiotika.


        

Udgiv min kommentar