Fantacine.com

Side Effects for Long-Term Anvendelse af Cymbalta

Cymbalta er en medicin til rådighed af kun recept og anvendes til behandling af depression. Det er også anvendes til behandling af generaliseret angstlidelse, samt andre psykiske tilstande. Cymbalta er klassificeret som et antidepressivt middel og virker ved at påvirke hjernen kemikalier, der forårsager depression. Cymbalta er også ordineret til behandling af fibromyalgi. Bivirkninger af Cymbalta omfatter åndenød, ujævn hjerterytme, kvalme og opkastning og kan vare i et par timer, dage, uger eller endnu længere. Det er vigtigt, at du drøfte eventuelle og alle effekter du oplever med din læge, da han kan være nødvendigt at justere din dosis af Cymbalta.

Dosering

Det er vigtigt, at du tager Cymbalta, som det var ordineret. Må ikke ændres eller glemmer en dosis af denne medicin. Hvis du glemmer at tage din Cymbalta, så tag den så snart du husker. Hvis din næste planlagte dosis er inden for fire timer, og derefter springe den glemte dosis og kun tage din almindelige dosis. Må ikke dobbelt op på denne medicin, da dette kan forårsage Cymbalta overdosis. Symptomer på Cymbalta overdosis omfatter hurtig hjertebanken, kvalme eller opkastning, svimmelhed, besvimelse, eller følelsen af ​​at blive forvirret eller ophidset. Diarré er også et symptom på Cymbalta overdosering.

Medicinsk historie

Før du tager Cymbalta, skal du sørge for at dele med din læge din fulde medicinske profil og historie. Det er meget vigtigt, at din læge vide, hvilke betingelser du er blevet behandlet for i fortiden, så han kan afgøre, om Cymbalta kan forårsage langtidsvirkninger eller interagere på nogen måde med dine andre medicinske problemer. Cymbalta bør ikke tages, hvis du har en historie af glaukom. Fortæl din læge, hvis du har sygdomme i lever eller nyre, eller har en historie af anfald, epilepsi eller kramper af enhver art, før du tager Cymbalta. Din læge bør også være opmærksom, hvis du har en blodsygdom eller hvis dit blod ikke størkner ordentligt, eller hvis du har været diagnosticeret eller behandlet for bipolar lidelse.

Langsigtede bivirkninger: Svær

Cymbalta er forbundet med nogle bivirkninger, der anses for alvorlig og kræver øjeblikkelig lægehjælp. Søge akut lægehjælp, hvis du oplever alvorlige mavesmerter, eller en gulfarvning af øjne og hud (gulsot). konsultere Også en læge straks, hvis du har oplevet kvalme eller har vandladningsbesvær ledsaget af en mørkere end normalt farve i din urin. Det er også vigtigt, at du søger læge, hvis din afføring er sort eller blodig, hvis du har svært ved at koncentrere eller erfaring ujævn hjerterytme eller hjerte racing, starte hallucinating eller har svær hovedpine. Du kan også opleve vejrtrækningsbesvær og stive muskler eller muskelsmerter som følge af at tage Cymbalta.

Bivirkninger: Mild til moderat

Nogle bivirkninger af Cymbalta er mindre alvorlige og kan vare et par dage, uger eller endnu længere. Det er vigtigt, at du konsultere din læge, hvis du oplever Cymbalta relaterede bivirkninger, der omfatter svimmelhed, døsighed, forstoppelse, gas eller oppustethed, sløret syn eller tørhed i munden. Andre bivirkninger af Cymbalta omfatter sovende vanskeligheder, muskelsmerter eller udsving i din vægt (gevinst eller tab). Cymbalta kan også medføre, at du har en nedsat interesse i seksuel aktivitet, eller du kan opleve impotens eller har svært ved at opnå klimaks som et resultat af denne medicin.

Advarsel

Det er vigtigt, at du ikke tager Cymbalta, mens du tager en type medicin kaldet thioridazin (kender som mærket Mellaril). Tag ikke Cymbalta senest to uger efter at tage en MAO-hæmmer-hæmmer narkotika. Fortæl din læge om alle de lægemidler, du tager, før du starter Cymbalta. Drik ikke alkohol, mens du tager Cymbalta, som alkohol kan interagere med Cymbalta at forårsage langsigtede skader på din lever. Brug ikke tunge maskiner eller drive et motorkøretøj, mens du tager Cymbalta indtil du er sikker på, hvordan det vil påvirke dig.


        

Udgiv min kommentar