Fantacine.com

Hot te med ingefær & amp; Honning for Forkølelse

Hot te med ingefær & amp; Honning for Forkølelse

Den tilstoppet næse, ondt i halsen, nysen, hoste og ømhed og smerter i en kold kan være forårsaget af mere end 200 forskellige vira. Antibiotika vil ikke dræbe kolde virus, og der er ikke noget, du kan tage for at kurere en forkølelse. Det bedste du kan gøre er at tage forskellige løsninger til at lindre symptomerne på en forkølelse. Ud over-the-counter medicin, kan du behandle din forkølelse med varm te med ingefær og honning.

Varm te

Læger råde patienten til at drikke masser af væske, når de har en kold. Dette medvirker til at erstatte væske mistet gennem nysen og sniffling og holder slim tynd. Varme væsker såsom te kan lindre smerten af ​​en halsbetændelse, og dampen fra varm te åbner sinus passager og gør det lettere at trække vejret.

Honning

Honning, et naturligt sødemiddel, lindrer også ondt i halsen. Og det kan hjælpe din hoste. En undersøgelse fra 2007 af 105 børn i alderen 2 og 18 syntes, at en enkelt gør af honning til børn med forkølelse reducerede sværhedsgraden af ​​deres hoste og hjalp dem sove bedre. Men dette var honning givet af sig selv, ufortyndet ved te. Mest, honning gør te mere spiselig for folk, der foretrækker søde drikke.

ingefær

Kineserne har brugt krydret-sød ingefær som medicin i tusinder af år. Krydderier såsom ingefær og chilipebre kan åbne bihuler og fremme dræning. Chicago herbalist Seanna Tully siger, at kineserne bruger ingefær kun med forkølelse, der har klar eller hvid slim, let feber og kulderystelser. Brug ingefær med andre symptomer kan gøre dig mere ubehageligt, ifølge Tully.

Fighting Forkølelse

Når du har en kold, den bedste behandling er at drikke masser af væske og hvile. Tag acetaminophen eller ibuprofen til mindre ømhed og smerter eller feber. Pastiller, varm te og endda hårde bolsjer kan lindre ondt i halsen smerter. Se din læge, hvis dine symptomer forværres, du udvikler en feber 101 grader F, eller brystet overbelastning fører til åndedrætsbesvær. Forvent din kolde til at vare syv til 10 dage.


        

Udgiv min kommentar