Fantacine.com

Lever Detox & depression

Depression er en psykisk-sundhedsproblem ofte behandlet med psykoterapi og receptpligtig medicin. Der er hjem retsmidler, deprimerede patienter kan forsøge at øge deres stemninger i mangel af medicin, men inklusive lever afgiftning.

toksiner

Der er forskellige mængder af giftstoffer og kemikalier i vores kroppe på et givet tidspunkt; disse toksiner behandles af leveren. I betragtning af at der er en velkendt forbindelse mellem sind og kroppen, kan tilstedeværelsen af ​​toksiner have en negativ indflydelse på ens mentale sundhed. Fjernelse af disse toksiner på regelmæssig basis har vist sig at være effektive til at reducere symptomer på depression.

liver Function

Leveren er det primære organ, der eliminerer toksiner og naturligt renser kroppen. Den filtrerer bakterier, svampe og parasitter fra blodet; metaboliserer lægemidler, fedtstoffer og protein; fremstiller enzymer; og producerer kolesterol og hormoner, blandt andre funktioner. En alt for toksisk leveren kan føre til kronisk træthed, sygdom og depression. Ved udrensning eller afgiftende, leveren, hele kroppen, herunder hjernen, vil fungere på sit højeste kapacitet. Når du er fysisk sund, vil du føle dig bedre mentalt så godt.

Lever Detox

Detox af leveren anses for at være et naturligt middel mod depression ved naturopathic læger. Blandt de bedste måder at gå om liver detox er at reducere dit indtag af forarbejdede og konserverede fødevarer; spise friske og rå hele fødevarer fører til en mere effektiv fordeling af toksiner i leveren. Stop imbibing alkohol, kaffe og sodavand, sammen med indtagelse af tobak og raffineret sukker; alle disse stoffer gør det vanskeligere for optimal leverfunktionen at forekomme.

afgiftende Næringsstoffer

Det er muligt at hjælpe afvænning din lever gennem næringsstoffer, der findes i kosttilskud. Prøv sort-ribs-frø olie for sine bioflavanoids eller hjulkrone olie til carotener. Kæmpenatlysolie vil forsyne dig med folinsyre og jern, mens marietidsel indeholder vitamin A, B6, B12, C, D, E, K og zink. Derudover har gurkemeje blevet anbefalet af ayurvediske udøvere at øge leveren sundhed, fordi det øger galde flow, rense leveren og foryngende leverceller, genopladning deres evne til at nedbryde giftstoffer.

Fordele ved Liver Detox

Større mental klarhed, stigninger i energi- og bedre stemninger er blevet oplevet af deprimerede personer efter en lever detox. Derudover vil patienterne opleve en eliminering af visse kemiske følsomheder og allergier, genoprette balancen i deres immunforsvar, forbedre fordøjelsen, og øge deres mentale sundhed generelt.

Andre Detox Metoder

Deprimerede patienter også opfordret til at få mindst 20 minutter af hjerte-kar-øvelse hver dag for at fremkalde afgiftning gennem sved. Drikke et gennemsnit af halvdelen af ​​din kropsvægt i ounces vand hver dag vil også støtte i under filtrering af toksiner.


        

Udgiv min kommentar