Fantacine.com

Naturlige midler til at helbrede Fungal bihulebetændelse

Inflammation eller infektion i bihulerne af svampe kaldes fungal sinusitis. Svamp kan findes overalt på kloden, herunder den menneskelige krop. Nogle svampe sameksisterer i en naturlig balance med andre mikroorganismer, som koloniserer vores kroppe. Overvækst af fungale elementer menes at forårsage denne form for bihulebetændelse. Relief kan opnås ved hjælp af naturlige retsmidler som behandling.

Symptomer

Bihulebetændelse kan være forårsaget af en bakteriel eller fungal infektion, og menes at følge en forkølelse.

Fungal bihulebetændelse kan klassificeres som fire typer: svampe bold, allergisk svampe bihulebetændelse, kronisk invasive bihulebetændelse og akut invasiv bihulebetændelse.

Fungal bold bihulebetændelse er en overvækst af fungale elementer. History of tilbagevendende sinus infektioner er en disponerende faktor til denne type.

Allergisk fungal sinusitis er den mest almindelige form. Nasale polypper og tykke dræning kan ses ved undersøgelse af næsen.

Akut invasiv sinusitis forskud hurtigt. Denne infektion kan vokse dybt ind i væv og knogle.

Kronisk invasiv bihulebetændelse ligner den akutte type som det kan vokse dybt ind i væv og knogle, men det fremskridt langsommere.

Akut og kronisk invasiv bihulebetændelse er den mest alvorlige form for svampeinfektion, men den mindst almindelige.

Symptomer på de fire typer svampeinfektioner ligner den bakterielle type. Smertefulde pres bag kindben, dunkende hovedpine og tilstoppet næse kan opleves. Andre mulige symptomer er tykke, grønlig-gul slim, post-nasal drop, irriterende hoste og dårlig ånde.

Valget af naturlige midler til at helbrede svampe bihulebetændelse kan anvendes, hvis der er mistanke om en mild infektion.

Retsmidler

Indånding damp dampe med hakket, frisk hvidløg er en enkel, men effektiv naturligt middel mod en svampeinfektion sinus infektion. Bukkende hovedet over en skål med varmt vand, og indånde dampene kan fortynde tykke slim, hvilket muliggør dræning. Hvidløg saft eller kapsler, kan også indtages, som hvidløg menes at have antibakterielle og anti-fungale egenskaber.

En ananas enzym kaldet bromelain menes at nedbryde slim, bekæmpe infektion og lindre symptomer på bihulebetændelse.

Både blade ekstrakt og goldenseal oliven menes at være effektiv i bekæmpelsen svampe- og bakterielle sinus infektioner.

Forbrugende æble cider eddike i vand kan være hensigtsmæssig, da det nedsætter slimproduktion.

Vitamin C har evnen til at styrke immunsystemet og reducere allergiske reaktioner. Histamin dannes i kroppen og kan forårsage rødme og hævelse af slimhinder. C-vitamin kan reducere histaminniveauerne, hvilket reducerer bihuler.

Quercetin er et flavonoid og forekommer naturligt i frugter og grøntsager. Øge effektiviteten af ​​C-vitamin, quercetin blokerer histamin, som kan hæmme den inflammatoriske proces involveret i bihulebetændelse.

Det næringsstof zink dræber den kolde virus. Afkortelse af en kold eller forebyggelse af en kold kan nedsætte risikoen for, at bihulebetændelse vil forekomme.

Opbygning af et sundt immunsystem kan forbedre den generelle sundhed. Forbrugende en sund kost, motion, og drikke masser af vand kan hjælpe med at reducere modtageligheden for infektioner.

Hydrering er vigtig, da det kan tynde ud slim produceres naturligt af kroppen, lette dræning af nasale passager.

Hvis symptomerne på sinus infektion forbliver efter brug naturmedicin, er det tilrådeligt at konsultere en læge, som kroppens immunsystem kan blive svækket.


        

Udgiv min kommentar