Fantacine.com

Titanium stenter Vs. Magnetisk terapi

Magnetisk terapi er en særlig type alternativ energi medicin; manipulation af en persons bioelektricitet felter med magneter har vist sig at forbedre ens energiniveau, minimere smerte, reducere inflammation, forøge kredsløbssygdomme processer og fremskynde helbredelse. Denne form for terapi, mens gavnlig for nogle, måske ikke lige stor fordel for alle; et spørgsmålet, hvorvidt magnet terapi er sikkert for de personer, der har titanium stenter og / eller implanteret medicinsk udstyr.

Magnet Terapi

Magnet terapi bruger magneter, der er integreret i andre produkter som armbånd, madrasser, og magnetiske såler. Terapien er med succes blevet anvendt til behandling af mennesker med fælles betingelser, smertestillende lidelser, dem, der lider af migræne, til behandling af depression, til behandling af nogle kræftpatienter, og for at hjælpe helbrede muskulære skader. Behandlingen er dog ikke anbefales til gravide kvinder, for små børn, og for de mennesker med metal medicinske implantater. Der har ikke været tilstrækkelige undersøgelser for at afsløre, hvordan nogle mennesker i sidstnævnte kategorier kan være påvirket af behandlingen, og det er derfor ikke anbefales.

Magnetiske Madras Produkter og Titanium stenter

For de personer, der har titanium stenter implanteret, er det bydende nødvendigt at tale med en læge, før du bruger en magnetisk rullemadras eller anden magnetisk terapi enhed. Stenter små rørformede indretninger fremstillet af forskellige metallegeringer, herunder titan. Indretningen fungerer som et implantat til at åbne arterier efter en angioplastisk. Magneter kan have en negativ indflydelse på titanium stent via de elektromagnetiske impulser, magneterne genererer. Titanium stents er ikke udelukkende lavet af titanium, men er ofte også blandes med andre former for metal.

Nogle stenter er lavet af andet end en metallegering af rustfrit stål med en titanium belægning, hvorimod andre stenter også har en særlig belægning, der fungerer som en forlænget lægemiddelfrigivelse enhed. Den titanium belægning over rustfrit stål tilbydes, så dit immunforsvar vil være mindre tilbøjelige til at afvise det medicinske implantat-enheden. Da magnetiske rullemadrasser og andre magnetiske produkter er skabt til at stimulere hele kroppen med magnetisk terapi, kan titanium stent også blive påvirket i løbet af terapi sessioner; rustfrit stål er meget magnetisk, så magnetiske terapi sessioner kan have en negativ indflydelse på din titanium stent kerne. Det menes, at langvarig udsættelse for magnetiske enheder vil forringe kvaliteten af ​​titanium stent og reducere stentens evne til at forhindre tilstopning af blodårerne. Det er endvidere ment, at magnetisk terapi selv kan låne til den løsner stenten i spørgsmål, som så ville sætte dig i position for at kræve gentagne kirurgiske procedurer.

Present-Day Research

Dr. Gupreet Sandhu, MD PhD, arbejder i samklang med Mayo Medical Ventures at skabe titanium stenter, der har fordelagtige egenskaber, der kan anvendes i forbindelse med magnetisk terapi uden truslen om at danne blodpropper. På nuværende forskning er i gang, men stents kan snart blive til rådighed, der vil tillade, at modtageren af ​​en metal stent til også få fordelene ved magnetisk terapi for forbedrede kredsløbssygdomme processer uden de uheldige bivirkninger forbundet med de nuværende titanium stenter tilbydes.

Magnetisk Vand og Titanium stenter

Magnetiseret vand er en anden form for magnet terapi der kan sikkert indgreb i, når man har en titanium stent. Magneter kan placeres i vand og vil have en effekt af at magnetisere det pågældende vand; når dette vand forbruges over længere perioder, det giver en række sundhedsmæssige fordele. Vand, der er blevet magnetiseret hjælper med at forbedre kropslige pH-niveauer, forbedrer helbredende processer, forbedrer energi niveauer, bidrager til at mindske smerter, og mere. Magnetisk vand har ingen som helst effekt på titanium stenter, fordi vandet forbruges er ligesom vand fra naturlige kilder. For sundhedsmæssige fordele, vil du nødt til at forbruge en enkelt liter hver dag af magnetisk vand.


        

Udgiv min kommentar