Fantacine.com

Hvad er årsagen Din Gas at stinke?

Hvad er årsagen Din Gas at stinke?


Alle passerer gas, selv om folk ikke vil indrømme det. Mens den passerer gas kan være pinligt, det er en naturlig proces. Desværre, tarmluft har ofte en ubehagelig lugt, der bidrager til social forlegenhed.

Hvad er flatulens?

Flatulens, undertiden kaldet "Farting," er frigivelse af gas fra dit fordøjelsessystem gennem din anus. Denne gas faktisk består af fem gasser: nitrogen, carbondioxid, oxygen, metan og hydrogensulfid. Mens mange af disse gasser er brandfarlige, er de også lugtfri, undtagen for hydrogensulfid.

Hvad er årsagen flatulens?

Den tarmluft, der er frigivet som flatulens har flere kilder, herunder slugt luft, gas, diffunderer fra blodet, gas produceret af kemiske reaktioner i dine tarme og gas produceret af tarmbakterier. Bakterierne i tarmene hjælpe fordøje visse fødevarer, men de producerer også gasser under processen.

Svovl Årsager flatulens at stinke

Flatulens har en ubehagelig lugt på grund af hydrogensulfidgas, at det indeholder. Mere specifikt svovl komponent af hydrogensulfid er ansvarlig for duften. Pure svovl lugter som rådne æg, og dermed forklarer rådden lugt af flatulens.

Visse fødevarer kan forværre Lugt af flatulens

Fødevarer, der er rige på svovl kan bidrage til den ubehagelige lugt af luft i maven, da dit fordøjelsessystem ikke kan nedbryde svovl i sådanne fødevarer. Disse typer af fødevarer omfatter blomkål, æg, bønner, kål, ost og kød. Jo mere du spiser af disse svovl-rige fødevarer, jo værre din flatulens vil lugte.


        

Udgiv min kommentar