Fantacine.com

Naturlægemidler behandlinger for iskias

Hvis du nogensinde har haft lændesmerter, er du sikkert bekendt med iskiasnerven. Det udvider ud af rygmarven i lænden af ​​nederste del af ryggen, forgrening ind balderne hele vejen ned til begge fødder. Når du lider af iskias, er noget normalt sket for en af ​​diskene i din rygsøjle, hvilket skaber en ofte ulidelig pres mod en af ​​rødderne af denne lange nerve. Afhængigt af kilden til denne smertefulde tilstand, vil en eller flere konventionelle behandlinger anbefales til dig. Men der er også en holistisk tilgang til behandling af iskias, hjælp urter og ekstrakter, der kan lette ubehag. Her er nogle af de mere almindelige og effektive metoder.

Instruktioner

Wintergreen Oil

1 Gnid vintergrøn olie på det berørte område. Det vil fungere som en "dyb opvarmning" aktuel liniment, der vil øge blodcirkulationen til området ved at udvide kapillærer hvor olien smøres på huden.

2 Lad olien blive absorberet ind i huden. Denne botanisk ekstrakt indeholder noget, der hedder methylsalicylat som faktisk er den aktive ingrediens i mange kommercielle cremer anvendes til muskelsmerter.

3 Opbevares utilgængeligt for børn. Mens dette ekstrakt kan hjælpe din smerte og ubehag, bør det ikke indtages, da det anses giftig (og til tider dødelig).

Kamille ekstrakt

4 Tilføj omkring 15 dråber kamille ekstrakt til en kop te eller et glas vand.

5 Drik én gang dagligt, indtil du føler lindring, som det skal slappe musklerne i kroppen og give mulighed for helbredelse. Denne naturlægemiddel mod iskias kan også anvendes topisk.

6 Gnid om den samme mængde af kamille ekstrakt til det ramte område og lad olien blive absorberet ind i huden. Meget gerne drikke stoffet, vil denne teknik også slappe musklerne i kroppen og give mulighed for helbredelse.

Sennepsfrø

7 Knus sennepsfrø, indtil alle bælg er brudt. Du skal bruge omkring 1/4 kop fuldt ud.

8 Hæld de brudte frø i en pose eller en mel sæk klud.

9 Soak sækken i varmt vand i omkring 10 minutter.

10 Placer afdæmpet sæk på det berørte område. Lad det sidde i ikke mere end 10 minutter, og du skal finde en god mængde af lettelse, da det virker en frygtelig masse som vintergrønolie i, at det vil øge blodcirkulationen til området ved at udvide kapillærer, hvor en blanding er blevet anvendt.

Brændenælde

11 Tag bladene fra brændenælde (ca. 4 kopper) og suge dem natten over i vand (en anden 4 kopper).

12-stamme væsken, ved hjælp af en gammel salatslynge eller mesh si. Du kan smide bladene efter at væsken er blevet anstrengt.

13 Tilsæt brændenælde væske til en balje med varmt vand, der kun er halvt fyldt (du ønsker at undgå at få væsken på brystet).

14 Soak dig selv for omkring 15 til 20 minutter i karret, så pak dig selv i en kjole og lad den løsning, sæt til omkring en time.

15 Brusebad med varmt sæbevand. Denne urteblanding formodes at være meget gavnligt, især når der lider af mere alvorlige smerter på grund af denne foruroligende (undskyld ordspillet) tilstand.

Andre Naturlægemidler Behandlinger

16 Simpelthen gnide perikon Olie ekstrakt på den besværlige område forud for seng og du bør opleve lindring af smerter forbundet med iskias. Denne salve vil slappe nerverne og giver dig mulighed for at få nogle resten

17 Bland gurkemeje i et glas mælk (varm eller kold) og drikker dagligt for omkring en uge. Det hjælper med at styre smerter forbundet med iskias, mens du rehabilitere området.

18 Tryk to fed hvidløg gennem en hvidløg presse og føje til 1/4 kop mælk (igen varm eller kold). Kog, lad afkøle og drikke. Hvad hvidløg / mælk kombination vil gøre, er at mindske betændelse i generende område.


        

Udgiv min kommentar