Fantacine.com

Hvad er fordelene ved Anodyne Therapy?

Mange ting kan forårsage neuropati (nerveskader). Blandt disse er diabetes, eksponering for kemikalier og giftstoffer, infektion, traumatiske skader og endda metaboliske problemer. Og med denne nerveskader, symptomerne på smerter og følelsesløshed i hænder, arme, ben og fødder er som regel også ses. Følelsesløshed i ekstremiteterne kan føre til skader som forbrændinger og upåagtede nedskæringer. Efterfølgende infektion kan unsue, undertiden tragisk resulterer i tab lemmer. Men en af ​​fordelene ved anodyne terapi er dets reduktion af symptom på følelsesløshed forbundet med disse betingelser.

Hvad er intetsigende Therapy?

Ifølge Podiatry dag er anodyne terapi faktisk opnås ved hjælp af en anordning, der blev godkendt af Federal Drug Administration (FDA) i 1994. Denne enhed, når den anvendes til områder ramt af smerte eller følelsesløshed, formodes at mindske smerter og øge den fysiske cirkulation gennem udnyttelsen af ​​monokromatiske infrarøde energi (sump).

Fordelen ved New Red Blood Cell Creation

Dem, der lider af neuropati (uanset om denne skyldes diabetes, skader eller andre faktorer) har én ting til fælles: lave niveauer af nitrogenoxid i deres røde blodlegemer. Denne nedsatte niveau menes at være årsagen til den smerte og følelsesløshed erfaring med den angrebne lemmer. Anodyne terapi foregiver at stimulere produktionen af ​​nye røde blodlegemer (med en ledsagende stigning i nitrogenoxidfrigivelse) gennem sump.

Forbedring Nerve Funktion Fordel

Stigningen i nitrogenoxid tillader ineffektive nerver kan fungere hensigtsmæssigt, hvilket reducerer følelsesløshed.

Betydelig

Ifølge Mayo Clinic, mere end halvdelen af ​​alle ben amputationer gjort i USA på grund af nontraumatic årsager er faktisk et resultat af diabetiske sår, der ikke ordentligt helbrede. Da personer med diabetes og andre, der har neuropati problemer, lider af en mangel på blodcirkulation, er det vigtigt, at enhver behandlingsmulighed alvorligt i betragtning til denne tilstand omfatter midler til at løse dårlig cirkulation problemet.

Sårheling gennem øget blodcirkulationen

Dr. Stephen Barrett, en kollega af American College of Fod og ankel kirurger, og Dr. Timothy Shea af John Muir Wound Care Center i Walnut Creek, Californien, er to fodterapeuter, der har bekræftet effektiviteten af ​​anodyne terapi i at hjælpe forbedre blod omsætning i fødderne. Shea, en certificeret sårpleje specialist, hedder det, "Indtil videre ser det ud til at være en god, gennemprøvet, acceptabel modalitet som er nyttig for patienter."
Og eftersom sår ikke er i stand til at helbrede, når blodet ikke cirkulerer i det berørte område, kan denne fordel i høj grad indflydelse tabet af lemmer bekymringer hos dem, der lider af neuropati, som gælder især for diabetikere.

Yderligere Fordel: Pain Reduktion

Ud over reduktionen i amputation af lemmer satser som følge af anodyne terapi, sår heler hurtigere også. Ikke alene er den frygtede (og farlige) følelsesløshed rettet og blodcirkulation forbedres, men smerten reduceres. Ifølge Dr. Barrett, "Vi har haft nogle patienter, der har haft ekstraordinære resultater."


        

Udgiv min kommentar