Fantacine.com

Fordele og risici af calciumantagonister

Calciumantagonister, også kendt som CCB'er, er en gruppe af lægemidler, der fremmer hjerte sundhed ved at reducere kraften af ​​hjertets pumpe og dermed fremme sundere, mere afslappet blodgennemstrømning. CCB'er forhindre for meget calcium i at komme gennem blodbanen og ind i hjertet. De kan anvendes til at lindre en række tilstande, såsom hjertearytmi, hypertension og brystsmerter.

Når CCB foreskrevne?

En læge kan vælge at ordinere CCB'er, normalt i forbindelse med andre medikamenter, som et første linie behandling for en række forskellige sygdomme. Personer med angina, en høj risiko for slagtilfælde eller uregelmæssige hjerteslag --- og især personer med mere end én af disse spørgsmål --- opfordres til at begynde CCB'er før du forsøger andre behandlinger. De er dog ikke anbefales til patienter med højt blodtryk, der ikke udvise andre symptomer eller hjertelidelser. Patienter med hjertesvigt bør ikke tage CCB'er.

Dosering

Anvendelse af calciumkanalblokkere er reguleret og anbefalet af licenserede kardiologer. Hvis en patient er i tvivl, hvor meget han skal tage, bør en læge eller apoteket kontaktes straks og bad om specifikke instruktioner. Tager for meget eller for lidt kan præsentere alvorlige problemer hos patienter med hjertesygdomme. Varierende mængder af lægemidlet kan ordineres til personer med forskellige lidelser; som sådan, frekvens og metode, som bør tages medicinen skal ske under læge opsyn.

Fordele

De fleste CCB'er er meget lav i omkostninger, men yderst effektiv. Lav- til moderat-cost er tilgængelige på apoteker. Faldende blodtryk som følge af CCB brug kan være livreddende. Desuden har CCB'er været bestemt af nogle grupper til at være sikrere end medicin anvendes til lignende formål, såsom ACE-hæmmere og betablokkere.

Risici

CCB'er kan interagere med andre lægemidler og få dem til at være mindre effektive, og kan endda forårsage alvorlige reaktioner hos patienter. Høje doser af en af ​​de mere almindelige calciumkanalblokkere kaldet nifedipin kan være ekstremt farligt, og American Heart Association anbefaler, at læger bruger det forsigtigt og i lave doser, hvis overhovedet. Bivirkninger såsom halsbrand, hævelse i arme og udmattelse er blevet rapporteret af nogle brugere. Sjældne bivirkninger er mere alvorlige --- nogle, som uregelmæssig hjerterytme og øget smerter i brystet, kan være meget alarmerende og ganske farlig.

Overdosis

Patienter, der frygter de får en for høj dosis af medicin, især nifedipin, ikke tilskyndes til at afbryde behandlingen ledsagende rådgivning. I stedet bør de kalder deres læge og udforske mulighederne med ham for at sikre administreres det rette niveau af pleje. er nødvendig for en persons velbefindende En fuldstændig evaluering af ens tilstand kan afsløre, at brugen af ​​høje doser af CCB'er.


        

Udgiv min kommentar