Fantacine.com

Hvad er en Sea Urchin Sting Remedy?

Hvad er en Sea Urchin Sting Remedy?


Søpindsvin er runde, tornede skabninger, der bebor oceaner over hele verden og kan forårsage en masse smerte, hvis et uheld rørt eller trådt på. De pigge indlejre sig i kødet, som forårsager hævelse, ledsmerter og infektioner. Behandlingen starter med at fjerne rygsøjlen fragmenter så hurtigt som muligt.

Varmt vand opsuger

Til lindring af smerte og hævelse, anbefaler Dr. Ern Campbell af Scubadoc s Diving Medicine Online iblødsætning såret i varmt vand i 60 til 90 minutter. Den sorte plet efterlades på huden er kun pigment, men rygsøjlen selv skal fjernes for at forhindre den i at bevæge sig rundt i vævet.

Hot Wax

Smerten og brænding skal gå væk inden for 48 timer, hvis der ikke er nogen rygsøjlen tilbage i huden. Hvis der er spinal fragmenter i såret, så prøv at fjerne dem med en pincet. Dr. Scott Moses, forfatter til "The Family Practice Notebook," forklarer, at en historisk middel kræver fylde såret med varm voks, pas på ikke at brænde huden. Når voks er cool, fratage det ud; forhåbentlig rygsøjlen fragmenter vil komme med det.

Ammoniak Ansøgning

Hvis voksning og stripping metode ikke virker, kan de pigge opløses i en ammoniakopløsning. Læger på New Zealand Dermatologisk Selskab enig med Moses om denne behandling, selv om de tilføjer, at de fleste søpindsvin pigge kommer ud af sig selv inden for et par uger.

Eddike Komprimerer

De Merck Manualer anbefaler at bruge eddike til at opløse overfladiske pigge. Det anføres, at neddypning sårstedet i eddike flere gange om dagen og indpakning såret i eddike komprimerer hjælper med at opløse indlejrede pigge.

kirurgisk fjernelse

Pigge, der migrerer fra det oprindelige websted og bevæge sig mod dybere væv kan være nødvendigt at fjernes kirurgisk, selv om dette ikke er fælles. De Merck Manualer rådgive, at hvis smerter og hævelse fortsætter forbi fem til syv dage, bør lægerne være mistænksom, at en infektion er begyndt, eller der er en forpasset fragment.


        

Udgiv min kommentar