Fantacine.com

Enzymer & Fibromyalgi

Fibromyalgi syndrom er en reumatisk lidelse, der forårsager kronisk og udbredt muskuløs og fælles maling. Symptomerne kan variere i sværhedsgrad og kan være ganske invaliderende. Dette syndrom tendens til at påvirke flere kvinder end mænd, og i øjeblikket er der ingen kendt årsag til tilstanden. Enzymer har vist sig at være en effektiv behandling af fibromyalgi.

Enzymer og fibromyalgi

Enzymer er placeret i fødevarer såsom urter, planter og kan anvendes til behandling af visse sygdomme. Disse enzymer i figner var historisk kendt for at behandle tumorer og er stadig bruges til at behandle visse typer af sår. Nogle af disse enzymer kan være effektivt i behandling syndromer såsom fibromyalgi.

Fibromyalgi og Breaking Down Cabohydrates

Lider af fibromyalgi syndrom har ofte uregelmæssige nervesystem og fortykkelse myofascia væv. Dette er et væv, der omgiver musklerne; når det tykner, det nedsætter elasticitet og reducerer hastigheden af ​​signalerne hjernen sender kroppen. Fibromyalgi patienter har svært ved at nedbryde kulhydrater, fordi de mangler amylase - et naturligt enzym, der er nødvendig for at nedbryde kulhydrater. Dette forårsager deres immunsystem til at blive bragt i fare.

Fordøjelsesenzymet Kost og fibromyalgi

Efter et fordøjelsesfremmende enzym kost kan hjælpe fibromyalgi symptomer, fordi det fylder enzymer, som kroppen er blevet frataget på grund af syndromet. Nogle enzym behandlinger har været anvendt til patienter med fibromyalgi.

OxiCellZyme Enzymer

Enzymbehandlingen OxiCellZyme har en bred vifte af fordøjelsesenzymer, som hjælper en person normalt fordøje maden. Det hjælper også enzymet protease nedbryde overskydende protein i kroppen.

DigestZyme Enzyme

Tager DigestZyme enzymet vil hjælpe med at opretholde syre / basisk pH balance. En normal pH balance i kroppen kan hjælpe afværge sygdom og holde kropsfunktioner kører normalt.

PureZyme Enzyme

Den PureZyme Enzymet består af enzymet protease og hjælper med at nedbryde protein og begrænser bakterier og betændelse i fordøjelsessystemet.

Overvejelser

Kontakt en læge, før du prøver enzym kosttilskud. Sørg for at følge anvisningerne på kosttilskud og tage i overensstemmelse hermed. Hvis du udvikler bivirkninger, skal du kontakte din læge og stoppe brugen.


        

Udgiv min kommentar