Fantacine.com

Fordelene ved granatæble juice

Drikke granatæble juice er blevet populær i de sidste par år. Midt i al ståhej omkring denne saft, en hel del af dens potentielle fordele er kommet frem. Undersøgelser har vist, granatæble juice at være gavnlig i forebyggelse af hjertesygdomme og bremse væksten af ​​prostatakræft.

Fordele

Granatæble juice hjælper til at forebygge hjertesygdomme hos diabetikere, ifølge en undersøgelse foretaget i Israel. Technion-Israel Institute of Technology forskere fandt, at diabetikere, der drak 6 ounce granatæble juice hver dag i 90 dage mindsket deres risiko for at udvikle åreforkalkning. En anden mulig fordel af granatæble juice er, at det kan hæmme udviklingen af ​​lungekræft.

effekter

En anden potentiel fordel ved granatæble saft er der menes at bremse væksten af ​​prostatacancer. Det blev vist at bremse væksten af ​​prostatacancer hos mus. Drikke kun 8 ounce granatæble juice hver tilsyneladende holder PSA (prostataspecifikt antigen) niveauer stabil og kan reducere behovet for yderligere behandling af prostatacancer, såsom kemoterapi.

Forskning

Nogle tidlige undersøgelser tyder granatæble juice kan være nyttige i forebyggelse af hjertesygdomme, slagtilfælde og endda hjerteanfald. Men mange læger rådgive deres patienter til at drikke granatæble juice som en del af en sund kost og livsstil, der omfatter motion. Drinking granatæble juice alene ikke forebygge eller behandle hjertesygdomme, selvom det hjælper forhindre dannelsen af ​​plak i arterierne.

Alzheimers

Granatæble juice kan også hjælpe i forebyggelsen af ​​Alzheimers sygdom, fordi det forsinker dannelsen af ​​amyloid plak og forbedrer mental funktion. Amyloidplak er uden for de neuroner i hjernen. En øget mængde af denne plaque findes i Alzheimers patienter sammenlignet med patienter uden sygdommen.

Kolesterol og Dental Protection

Sænkning dårlige kolesterol og hæve gode kolesterol er andre fordele ved at drikke granatæble juice. En måde at forhindre dannelsen af ​​plak er at drikke granatæble juice.

Slidgigt

Anvendes direkte på beskadiget brusk, har granatæble vist sig at hjælpe med at reparere den. Men mere forskning er nødvendig for at afgøre, om at drikke granatæble juice ville have samme indflydelse på slidgigt.

Blodtryk

Granatæble saft også har vist sig at sænke blodtrykket med så meget som 5 procent, simpelthen ved at drikke 1,7 ounces det om dagen. Rådfør dig med din læge, før du starter et program med granatæble juice.


        

Udgiv min kommentar