Fantacine.com

Lav Kolesterol Frokost Foods

Ændring af et kost fra høj til lav kolesterol er en enkel måde at reducere risikoen for hjertesygdomme. Reducere den daglige indtagelse af mættede og flerumættede fedtstoffer, der er til stede i fødevarer som kød og mejeriprodukter er en enkel måde at begynde at reducere kolesterol.

Frugt, grøntsager og korn

Frugt og grøntsager indeholder ikke kolesterol, så er et godt udgangspunkt for enhver lavt kolesterol kost. Frugt og grøntsager er en simpel tilføjelse til en frokost, som visse frugter og grøntsager kan spises enten på farten eller derhjemme som en finger mad. Gulerod pinde, selleri sticks, vindruer, æble skiver og bananer er alle let tilgængelige som frokost fødevarer. Pommes frites stegt i olie er også usundt og bør undgås; en erstatning mulighed ville være en bagt kartoffel.
Udskiftning hvidt brød eller rundstykker er en enkel måde at reducere kolesterol. Tilføjelse fuldkorn eller hele hvede brød til en frokost menu er en enkel måde at tilføje flere kerner med forskellige husholdningsmaskiner, såsom hvede, rug og pumpernickel. Andre muligheder, såsom pitabrød eller bløde tortillas kan tilføje sort til en frokost kost. Tilføjelse kogte brune ris i stedet for hvid er en stærk lavt kolesterol mulighed.

Fisk, kød & Saucer

Dåse fisk i olie bør undgås til en lav kolesterol frokost, i stedet fiskekonserves i vand er en bedre løsning. Fisk som tun kan sættes til en salat indeholdende frugt og nødder, såsom druer og cashewnødder. Frokost kød såsom pepperoni, salami og bologna bør også erstattes af magert frokost kød såsom kalkun, kylling og skinke. En anden populær frokost element er en varm hund, som kan erstattes af en lav indstilling fedt.
Undgå mayonnaise af enhver art, herunder fedtfattig version er vigtig i en lav kolesterol frokost. I stedet italiensk dressing eller olivenolie er en god mulighed for dressing salater. Pasta saucer skal være vegetabilsk baseret og tjente over hele korn pasta til at skabe et lavt kolesterol frokost.

Snacks

Undgå snacks såsom kartoffelchips, majschips og buttered popcorn. Vælg indstillinger fedtfattige såsom saltkringler eller plain, unbuttered popcorn.
Cookies er en kilde til kolesterol, der kan nemt erstattes af sundere muligheder såsom figen barer, ingefær snaps og melasse cookies. Visse kiks er lave i kolesterol, herunder dyr, graham, sodavand og saltine kiks.


        

Udgiv min kommentar