Fantacine.com

Sådan Stop At være en Junk Food Junkie

Sådan Stop At være en Junk Food Junkie


Alle ved, at spise junk food er usundt. Men hvis du er en junk food junkie, vil du nogle gange ender med caving ind på afhængighed, selv når du ved, du ikke bør. Stoppe med at spise junkfood og sætte dine junk food junkie dage bag dig ved at se din kost og lære at tørster sundere fødevarer.

Instruktioner

1 Spørg dig selv, hvis du er træt, næste gang du afhente den bar af chokolade. Nogle junkfood junkier henvende sig til junk food på grund af en mangel på søvn eller stress. Put at chokolade bar tilbage ned og fylde et glas med mousserende vand og citronsaft for at stoppe med at spise junk food. Dette vil kvikke dig op.

2 Undersøg, om du spiser junkfood til komfort. Mange junkfood junkier henvende sig til junk food, fordi de enten føler sig skyldig eller de er deprimerede. I stedet for at overfylde dit ansigt med is, så tal med nogen, du stoler om, hvad der generer dig.

3 Motion og holde travlt, snarere end at gå gennem denne cookie jar. Adskillige mennesker spiser junk food grundet kedsomhed. Så for at stoppe med at spise junk food, tage en tur udenfor, mødes med venner, køre rundt dit nabolag, ren, eller gøre noget, du nyder at gøre. Denne måde, junkfood vil ikke friste dig.

4 Find sunde alternativer, der har samme søde smag eller stykket, du elsker. Mange junkfood junkier som junk food på grund af smag eller konsistens. Hvis du elsker chips, købe det bages snarere end stegt, så du kan stoppe med at spise junk food.

5 Opretholde regelmæssige måltider og ikke springe morgenmad, så du kan stoppe med at spise junk food. Når du har en junk food trang, bare tage ud vandflaske og har et par slurke.

6 Challenge andre til et spil, hvor, hvem kan gå op til 7 dage uden caving ind på deres junkfood afhængighed, han / hun vil blive belønnet med $ 20 eller deromkring. Du kan også bruge andre belønninger til udfordringen junkfood, ligesom en biografbillet eller en tur til en turistattraktion.

7 Lav en liste over de dagligvarer poster, du har brug før de går til købmanden. Så, mens inde i butikken, benytte alternative ruter til de punkter på din liste, så du ikke finde dig selv passerer fristende hylder fyldt med chips. Planen er at stoppe med at spise junk food, ikke falder i junk food fristelse.

8 Lær at lave lækre og sunde måltider i hjemmet, for at se din junk food sundhed. Denne måde, vil du være mere tilfredse med smagen af ​​din madlavning end smagen af ​​junkfood. Spørg slægtninge eller venner til madlavning opskrifter, se op opskrifter online, købe kogebøger, eller tage madlavning lektioner.

9 I stedet for at fjerne junk food helt, begrænse, hvor meget du spiser. Hvis du slippe af med alle de junk food i din kost, vil du føle frataget senere. Dette kan føre til en sygelig behov for at have junk food. Forkæl dig selv med en candy bar eller skål med is en gang om ugen eller endda en gang om måneden.

TIPS

  • At være i stand til at stoppe med at spise junk food tager tid og tålmodighed. Så, ikke haste igennem processen!

        

Udgiv min kommentar