Fantacine.com

Sådan gendannes efter at være vågen hele natten

Sådan gendannes efter at være vågen hele natten


Opholder oppe hele natten er noget, som mange mennesker har oplevet mindst én gang. Det bør ikke være en regelmæssig forekomst. Trække alle nighters er skadeligt for dit helbred og hæmmer fungerer i dagligdagen. Hvis du skal blive oppe hele natten, grundet at studere eller arbejde, er det afgørende at komme sig. Du skal ikke give din søvn tidsplan for at få sporet. Hvis det sker, vil det give problemer for dage eller endda uger at komme.

Instruktioner

1 Hold dig til din regelmæssig tidsplan dagen efter at være oppe hele natten. Må ikke springe aktiviteter eller arbejde, hvis det er muligt. Drik din sædvanlige mængde kaffe eller te den næste dag, hvis du drikker det. Stop drikke nogen koffeinholdige drikke efter klokken 12, da det kan holde dig op næste natten.

2 Kast dig ud i korte byger af moderat aktivitet i løbet af dagen. Hvis du finder dig selv nikke off eller gabende ukontrollabelt, stå op og tage en 10 minutters gåtur. Hvis du er på arbejde, vil selv en kort gåtur rundt om bygningen arbejde. Det er bedst at gå udenfor og få noget luft og sollys til at hjælpe dig være opmærksom.

3 Gå til at sove tidligst end tre timer før din sædvanlige sengetid. Dette er afgørende for at holde din søvn tidsplan på sporet. Må ikke gå i seng senere end din sædvanlige tidspunkt, da der også vil smide din søvn tidsplan. Dette er vigtigt, selvom du ikke er træt.

4 Vågn op til sædvanlig tid næste morgen. Selvom det er fristende, ikke vågner op senere end normalt. Det er den eneste måde at holde din søvn tidsplan. Indstil en alarm clock og vågne op til tiden.

TIPS

  • Tag ikke koffein piller eller drikke mere koffein end du er vant til dagen efter at være vågen hele natten.

        

Udgiv min kommentar