Fantacine.com

Hvordan man kan forbedre Skin Complexion

Vi ønsker alle at have smukke, fejlfri hud. På grund af pletter, acne, oiliness, tørhed eller solskoldning, det er ikke altid let at have vores hud teint ser så godt, som vi gerne vil .. Selv lydefri fri hud, er der måder at forbedre din hud teint.

Instruktioner

Hvordan man kan forbedre Skin Complexion

1 Besøg en hudlæge. Hvis du har problemer hud, kan en hudlæge diagnosticere eventuelle hudlidelser såsom eksem, udslæt, akne, dermatitis, hudkræft, og mange andre hudproblemer. Vide, hvad problemet er, kan hjælpe dig med at behandle det. Dermatologer vil ordinere dig medicin, cremer, eller anbefale lotion og andre produkter, som du kan bruge til at hjælpe med at forbedre tilstanden af ​​din hud.

2 Vask, eksfolierer og fugter din hud dagligt. Vask med til at holde huden ren, mens exfoliating fjerner døde hudceller. Det er vigtigt at holde din hud fugtet for at forhindre det i at blive for tør. Kig efter produkter fremstillet specielt til din hudtype. Der er krop vasker, cremer, sæber, barbering geler og ansigt pleje produkter fremstillet til alle hudtyper.

3 Drik masser af vand og spise frugt og grøntsager. Naturlige fødevarer såsom frisk frugt og grøntsager indeholder vitaminer og antioxidanter, der er godt for vores hud. Vand holder vores system skylles ud og fugter den indefra.

4 Vær forsigtig, når du bruger visse typer vaskemidler. Dette er især vigtigt for mennesker med enhver form for eksem, dermatitis eller følsom hud. Nogle rengøringsmidler irritere huden og kan få det til at bryde ud. Brug allergivenlige produkter når det er muligt. Brug milde sæber og rengøringsmidler, som er mindre tilbøjelige til at irritere din hud.

5 Brug solcreme for at beskytte mod solskoldning. Gå ud i solen uden at beskytte din hud mod UV-stråler fra solen kan resultere i din hud bliver solskoldet. Brug solcreme med SPF-15 eller højere.


        

Udgiv min kommentar