Fantacine.com

Ikke-invasive hemorrhoid behandlinger

Hæmorider er hævede blodkar, der udvikler omkring din anus og lavere rektum. Omkring halvdelen af ​​amerikanerne har oplevet mindst ét ​​tilfælde af hæmorider ved en alder af 50, i henhold til de nationale digestive sygdomme Information Clearinghouse.

Betydning

Når hæmorider er på ydersiden af ​​din krop eller er meget små, kan invasiv behandling ikke være nødvendig for at behandle den betingelse, forklarer Clearinghouse.

Fungere

Formålet med ikke-invasiv hæmorider behandling er at lindre ubehag, samt reducere inflammation i blodkarrene, der forårsager sygdommen. Det er også vigtigt at reducere belastende under afføring, da dette kan forværre tilstanden, rapporterer Clearinghouse.

Typer af medicin

Over-the-counter medicin til at lindre kløe og afbrænding af hæmorider er normalt tilstrækkelig til ikke-invasiv behandling og kan omfatte brug af hydrocortison eller troldhassel cremer eller stikpiller. Læger kan anbefale en taburet-blødgørende medicin som polyethylenglycol eller øge dit indtag af fiber og væsker til at gøre det lettere for dig at passere afføring.

Tidsramme

Over-the-counter hemorrhoid cremer og suppositorier bør ikke anvendes i mere end en uge, da disse medikamenter har potentiale til at forårsage hudirritationer, Mayo Clinic advarer.

Selvpleje

Tager varme 10-minutters bade hjælper lindre discomforted forbundet med hæmorider, clearinghouse antyder. Det er også vigtigt, at du holder din anale område rent og undgå at bruge tørt toiletpapir, mens du har et udbrud af hæmorider til at fremskynde helingsprocessen, rapporterer Mayo Clinic.


        

Udgiv min kommentar