Fantacine.com

Sådan Lose 12 pounds med colon kunstvanding

Colon irrigations, en form for alternativ medicin, bruges ofte af mennesker, der oplever problemer med deres fordøjelse. Ofte mennesker, der får denne kolon-udrensning procedure opleve den resterende effekt af hurtige vægttab. I løbet af et par uger, folk mister så meget som 12 pounds. Vægttabet opstår på grund af kombinationen af ​​colonics og en ren kost og sund livsstil. Fordi fejlernæring kan skyldes denne procedure, skal folk overveje den sunde måde at tabe 12 pounds med colon kunstvanding.

Instruktioner

1 Modtag to til tre colon irrigations en uge til at miste 12 pounds. Disse indledende colonics vil rense din kolon og fjerne eventuelle giftstoffer i fordøjelseskanalen.

2 Spis en kost primært sammensat af rå frugt og grøntsager som en måde at tabe 12 pounds med colon kunstvanding. Frugt og grøntsager som vandmelon, æbler, druer og bladgrøntsager indeholder en masse fiber, der holder folk fulde. Disse fødevarer let passere gennem dit fordøjelsessystem. En god måde at få disse næringsstoffer under omfattende colon kunstvanding behandlinger er ved saftfremstilling dem eller gøre smoothies.

3 Forbruge kun magre fisk og kylling, der er let krydret med citron og peber og undgå rødt kød og bønner. Magert kød som kylling og fisk er ikke så hård på dit fordøjelsessystem, men de giver dig gode proteinkilder, mens du er ved at miste 12 pounds med colon irrigations.

4 Køb bouillon eller lav-natrium vegetabilske supper når tabende 12 pounds med colon irrigations. Disse væsker er især vigtigt, fordi, efter kolon irrigations skal folk forbruge en væskebaseret kost for en dag eller to efter proceduren.

5 Drik mindst otte glas vand om dagen. Colon irrigations tendens til at fjerne store mængder af væske fra kroppen, når folk bruger denne teknik til at tabe. Vand holder kroppen hydreret og fordøjelsessystemet fungerer korrekt.

6 Udfør aerobe og toning øvelser til at tabe 12 pounds med colon irrigations. Low-impact aerobic såsom vandre- og toning øvelser som pilates hjælper kroppen firma op. Dette er især vigtigt, fordi colonics resultere i hurtigt vægttab, hvilket ofte fører til muskeltab samt fedttab.


        

Udgiv min kommentar