Fantacine.com

Straffen for ikke køber sygesikring

Straffen for ikke køber sygesikring


Millioner af mennesker i USA ikke har sygeforsikring. Mange ønsker sygesikring, men præmieforhøjelser omkostningerne har gjort sygesikring uoverkommelige for et stigende antal mennesker. Fordi sundhedssektoren i USA altid har været frivillig, nogle mennesker bare gå uden. at gøre det i fremtiden, kan dog anlægge sanktioner under de sundhedsreformer bestået under præsident Barak Obamas første embedsperiode.

Health Care Omkostninger

En af de vigtigste sanktioner for ikke at købe sygesikring er en stigning i den syge eller tilskadekomne persons omkostninger. Afgifter er generelt højere for et uforsikret person, end en forsikret. Et par lægebesøg kan være mindre end de årlige omkostninger til forsikring; kunne dog en enkelt X-ray eller receptpligtig forårsage dine samlede omkostninger til skyrocket.

Begrænset adgang

En uforsikrede persons sundhedspleje muligheder kan være stærkt begrænset. Nogle læge kontorer accepterer ikke patienter uden forsikring, mens gratis klinikker er ofte overfyldte og underfinansieret, og kan ikke være i stand til at tilbyde patienterne den bedste behandling. Ligeledes når en person ikke har sygesikring, er han ofte mindre tilbøjelige til at søge øjeblikkelig opmærksomhed end en person, der gør. Dette kan medføre fremtidige sundhedsmæssige komplikationer.

Øget gæld

Selvom det ikke har sygeforsikring kan ikke medføre øjeblikkelig problem for en person, der er relativt ung og sund, de fleste mennesker, der er uforsikrede er kun en ulykke eller sygdom væk fra stor gæld. Hospitaler kan være juridisk forpligtet til at se patienter, der har brug for akut lægehjælp, men de er ikke forpligtet til at opkræve dig en rabatpris. Noget så rutine som et brækket ben eller endda en alvorlig allergisk reaktion kan forårsage en ellers gældfri person til at gå i gæld natten over.

Fremtiden for Forsikring

I 2010 vedtog Kongressen lovgivning, på opfordring af præsident Obama, der gør det ulovligt for amerikanske statsborgere for ikke at have en sygeforsikring. Denne lovgivning, en del af landsdækkende sundhedspleje reform kendt som Patient Beskyttelse og økonomisk overkommelig pleje Act, vil blive gennemført fuldt ud af 2018. Den vil omfatte en udvidelse af Medicaid dækning til dem, der ikke har råd til sundhedspleje, og oplade dem, der ikke tilmelde sig sygesikring en bøde på $ 695 om året, eller 2,5% eller deres årlige indkomst, der er størst.


        

Udgiv min kommentar