Fantacine.com

Hvordan til Split Proscar

Hvordan til Split Proscar


Proscar er handelsnavnet for et stof kaldet finasterid. Det anvendes som en behandling for en forstørret prostata og også for mandlige mønster hårtab. Propecia er et andet lægemiddel, der virker på samme måde som Proscar. Proscar kommer i forskellige doser og nogle gange patienter kan vælge at opdele en stærkere dosis i halve på grund af bivirkninger eller omkostninger. Pill skæring bliver en hyppigere praksis, selv om Federal Drug Administration (FDA) har anbefalet mod at skære de fleste piller. Opsplitning Proscar er en enkel proces, og kan gøres på et par skridt.

Instruktioner

Instruktioner

1 Opsæt pille cutter. Læs instruktionsbogen, så du har en grundlæggende idé om, hvordan de fungerer enheden. Det er i øjeblikket en af ​​de mest præcise måder at skære en pille i halve, selv om der ikke er en absolut delt mellem de to parter. Den lidt ujævn split opstår, fordi selve lægemidlet ikke er jævnt koncentreret hele pille. Derudover, når du bruger p-piller cutter du kan konvertere en lille mængde af p-piller i ubrugelig pulver.

2 Åbn pille cutter. Placer pille inde i skålen og langsomt skubbe det mod begge sider af væggen, så det er sikkert. Ved at gøre dette vil du være i stand til at sikre en mere præcis split. Placer pille kutter på en flad, hård overflade, så der er ingen interferens, når opdele tabletten.

3 Hold pille skæreanordningen forsvarligt. Derefter langsomt og fast lukke boksen, så bladet skærer pille i halve. Når du er færdig kan du fjerne begge halvdele af pillerne til brug. Husk, at de fleste lægemidler ikke er godkendt af FDA til opdeling på grund af den potentielt ujævn koncentration af medicin i begge halve.

4 Hold begge halvdele i en plasticpose og placere dem i et køligt og mørkt område. Dette vil forhindre de eksponerede sider af tabletterne fra langsomt disintegrerende forårsage ubrugelige partikelholdigt stof. Rengør pille-skæring boks, så du kan undgå forurening fremtidige tabletter, som du placerer i skålen.


        

Udgiv min kommentar