Fantacine.com

Carb Tæller Diet Tips

Kulhydrat-optælling kostvaner er kost, hvor du holder styr på, hvor mange kulhydrater du spiser i hver dag. Dette er normalt, men ikke altid, med udelukkelse af andre elementer, såsom kalorier eller fedt. Carb-optælling diæter blev berømt med fremkomsten af ​​Atkins planen, men andre kostvaner bruge carb-tæller så godt, og folk med diabetes også nødt til at holde styr på, hvor mange kulhydrater, de forbruger på en dag for at styre deres blodsukker .

Vide hvad man skal undgå

Uanset om du følger en plan for vægttab eller har diabetes, den første ting du behøver at vide er, hvor mange kulhydrater du har lov på daglig basis. For eksempel under induktionsfasen af ​​Atkins planen, dieters tilladt kun 20 kulhydrater per dag, men i den igangværende vægttab fase, dette tal går op. Selvfølgelig vil diabetikere har deres egne carb grænser at se til.

Dernæst ved, hvad fødevarer er rige på kulhydrater. Der er to slags kulhydrater, enkle kulhydrater og komplekse kulhydrater. er de mest nødvendige for at undgå Simple kulhydrater. Carbs bliver glukose (blodsukker), når du spiser dem, så sukkerholdige fødevarer og dem lavet med high-fructose corn syrup har mange simple kulhydrater. Fødevarer fremstillet med raffineret hvidt mel som brød, er pasta og kiks også fyldt med kulhydrater og bør spises i små mængder eller slet ikke ifølge de fleste carb-optælling kost planer. Andre high-Carb fødevarer er honning, kartofler, hvide ris, bagels, graham crackers, rosiner, og is.

Der er mange andre high-Carb fødevarer. Hvis du gerne vil vide, hvor mange kulhydrater er en fødevare, der er mange carb-tællere online, og du kan finde carb-optælling softwareprogrammer nemt. Der er også flere bøger dedikeret til notering carb indhold af forskellige fødevarer.

Kend Hvad at spise

Sammen med at vide hvad man skal undgå, du også nødt til at vide hvad du kan spise. Grøntsager er gode low-carb fødevarer, men du behøver at vide, hvilke af dem til at vælge, som vil være både low-carb og højt indhold af vitaminer. Broccoli, squash, aubergine, og blomkål er nærende grøntsager, som indeholder nogle kulhydrater. Bladgrøntsager som spinat, kål, arugula, romaine salat, og grønkål er også stærkt anbefales tilføjelser til enhver kost. Svampe og peberfrugt er low-carb, som er spirer, løg og avocado.

Nødder og frø er rige på phytonutrients og antioxidanter, og mange er lav i kulhydrater. Cashewnødder er høj i kulhydrater, men andre, såsom valnødder, paranødder, mandler og pekannødder, er forholdsvis lav.

De fleste kulhydrat-optælling kost begrænser frugt indtag, især hvis du bruger i fase et af en plan ligesom Atkins eller South Beach Diet. Hindbær og jordbær er low-carb frugter, som er figner, passionsfrugter, ferskner, blommer og svesker. Jicama, mens det ikke er teknisk en frugt, har en sprød, æble-lignende smag, et højt fiberindhold og lavt fordøjelige kulhydrater.

Vide hvad man skal Erstat

En anden måde at holde din carb tæller lav er at erstatte høj Carb fødevarer med lavere carb, hele hvede fødevarer. Hvis du bare ikke kan leve uden brød og pasta, kan du erstatte de raffinerede, hvidt mel versioner med højt fiberindhold, hele hvede versioner. I stedet for hvidt brød, bruge hele korn. I stedet for almindelig pasta, kan du bruge hele hvede pasta eller spinat pasta.

Du kan også erstatte dine emballerede fødevarer med lavt sukkerindhold, low-carb alternativer. Mange salatdressinger har tilsat sukker eller bruge majssirup. Du kan i stedet bruge din egen dressing af kalk eller olivenolie på salater, eller sørg for at købe sukker-fri forbindinger.


        

Udgiv min kommentar