Fantacine.com

Hvordan man behandler hovedbund ringorm

Hovedbund ringorm, også kendt som tinea capitis, er en svampeinfektion. Det ser ud som røde pletter på hovedbunden og årsager kløe. Du kan gøre flere ting for at behandle hovedbund ringorm, men det kan tage et par uger til at rydde op infektionen.

Instruktioner

1 Lav en aftale med din læge for at få passende medicin. To typer af oral medicin findes til behandling af hovedbunden ringorm, og du skal tage en af ​​dem så længe som seks uger. Følg alle instruktioner, og ikke stoppe eller ændre din behandling på nogen måde uden at tale med din læge først.

2 Vask dit hår med en medicineret shampoo, der indeholder selen sulfid. Skumme op dit hår og lad shampooen sidde i fem minutter, før skylning det ud. Brug den to eller tre gange om ugen i en måned. Selsun er et populært mærke let tilgængelige i supermarkeder.

3 Påfør tea tree olie til de ramte områder tre til fire gange om dagen, så længe som to uger efter infektionen rydder at være sikker på den er udryddet. Tea tree olie har potente svampedræbende egenskaber. Ifølge alternativ medicin ekspert Dr. Andrew Weil, denne behandling er så effektiv som receptpligtig topikale svampedræbende medicin.


        

Udgiv min kommentar