Fantacine.com

Hvordan at slippe af en allergisk reaktion udslæt på den krølle på min arm

Hvordan at slippe af en allergisk reaktion udslæt på den krølle på min arm


Allergisk reaktion udslæt er forårsaget af en betændelse respons fra eksponering for noget, som din krop skønner som en trussel. De kan være mild eller svær og til tider kræver akut medicinsk behandling. Der er et par trin, du kan prøve i dit hjem for milde allergiske reaktion udslæt.

Instruktioner

Hvordan at slippe af en allergisk reaktion udslæt på den krølle på min arm

1 Tag 25 mg Benadryl når du først begynder at udvikle en udslæt og hver 6. time derefter, ikke at overstige 100 mg per dag, i henhold til Food and Drug Administration. Benadryl stopper virkningen af ​​histamin i kroppen, som forårsager udslæt og kløe.

2 Påfør en rigelig mængde hydrocortison creme direkte til den allergiske reaktion udslæt. Dette vil bidrage til at lindre dine symptomer og rydde op udslæt.

3 Påfør en rigelig mængde Kalamin lotion til udslæt når hydrocortison creme er tørret. Dette vil hjælpe med at stoppe kløe og vil helbrede udslæt.

4 Undgå det element, der forårsagede din allergisk reaktion udslæt. Ofte mennesker udvikler disse udslæt efter skift vaskemidler, sæbe eller lotion.

5 Hvis den allergiske reaktion udslæt ikke løser i 1 til 2 dage, besøge din læge. Han kan give dig recept styrke antihistaminer og lotions til at gælde for det berørte område. Han kan også vælge at udføre allergi test for at bestemme, hvad du er allergisk over for at forhindre yderligere episoder.

TIPS

  • Undgå at ridse udslæt på den krølle på din arm. Dette vil deponere histamin under dine negle, der kan sprede sig til andre dele af kroppen gennem skrabe. Hvis dette sker, vil du opleve kløe i flere områder af din krop.
  • Hvis du udvikler åndedrætsbesvær, straks ringe 911. Dette er et symptom på en mere alvorlig allergisk reaktion og kræver øjeblikkelig lægehjælp. I dette tilfælde er det bedst at lade en ambulance til at tage dig til skadestuen, da de kan have behov for at administrere akut medicin på vej til hospitalet for at åbne din luftvejene.

        

Udgiv min kommentar