Fantacine.com

Faktorer Ansvarlig for High Triglycerider

Triglycerider er en type fedt findes i din blodbanen, relateret til kolesterol. I mange år har læger ikke se en forbindelse mellem høje triglycerider og hjerteanfald, men forskning har vist, at høje triglycerider i blodet er forbundet med iskæmisk slagtilfælde og forbigående iskæmiske anfald (TIA). For dem med højt kolesteroltal og hjertesygdomme, kan høje niveauer af triglycerider i blodet sammensatte en allerede farlige problemer.

Der er mange faktorer, der bidrager til at have høje triglycerider herunder alkoholforbrug, en diæt af fedtholdige fødevarer, en stillesiddende livsstil og arvelighed.

Fakta

Bortset fra arvelighed, triglycerider dannes i blodet, når man ikke forbrænde flere kalorier, end du indtager på grund af en meget dårlig kost og motion rutine. Fordi triglycerider anvendes som hurtig energi af kroppen, vil kalorier omdannes til triglycerider, således at energien er let tilgængelige. Når du ikke motionerer nok, triglyceridniveauer bliver skæv, hvilket fører til en højere sandsynlighed for slagtilfælde og i nogle tilfælde, pancreatitis.

Triglycerider kan også være forårsaget af en underaktiv skjoldbruskkirtlen eller nyresygdom.

Historie

Indtil for nylig havde lægerne ikke overveje høje triglycerider som en farlig tegn. For det meste, mente man, at have høje triglycerider forårsaget ingen andre end pancreas relaterede fordøjelsesproblemer symptomer. Men gennem de seneste undersøgelser, og ifølge Journal of American Heart Association, dem, der havde et slagtilfælde havde også høje niveauer af triglycerider i blodet. En fjerdedel af dem i en undersøgelse havde triglycerid niveauer over 200 mg / dl, hvilket øgede deres risiko for slagtilfælde med tredive procent.

Betydning

Læger er begyndt at behandle høje triglycerider med samme følelse af hastende andre farer forbundet med hjertesygdomme. Fordi triglyceridniveauer kan bestemmes ved sædvanlige kolesterol tests, er lægerne nu rutinemæssigt reagerer på høje niveauer af triglycerider, selv i de tilfælde, hvor kolesteroltal og blodtryk er normale.

typer

Høje triglycerider kan behandles delvist gennem kost og motion, og delvist gennem receptpligtig medicin. Når høje triglycerider er fundet, kan du blive bedt om at helt at fjerne alkohol og fedtholdige fødevarer fra din kost samtidig tager receptpligtig medicin, såsom fenofibrat. Fenofibrat hjælper til at bryde op triglyceridfedtstoffer i blodstrømmen, selv om fenofibrat kan forårsage bivirkninger som mavebesvær og kvalme.

Fordele

Hvis du har været diagnosticeret med høje triglycerider, og har taget skridt til at mindske årsagerne, kan du finde din generelle sundhed forbedres. Fighting høje triglyceridniveauer naturligt hjælper dig slank ned og føler sig bedre gennem kost og motion. Med mindre fedt i blodbanen, kan du have mere energi og bedre fordøjelse, samt reducere din risiko for iskæmisk slagtilfælde og TIA.


        

Udgiv min kommentar